CazadoR1717
Paylaşımcı Üye
Merhaba arkadaslar kusumun cinsiyeti ve yasını ogrenebilirmiyim rica etsem
Ekli dosyayı görüntüle 51334
Merhaba arkadaslar kusumun cinsiyeti ve yasını ogrenebilirmiyim rica etsem
Ekli dosyayı görüntüle 51334
Merhaba.merhabalar yaş ve cinsiyeti nedir acaba
erkekCinsiyet ırk yaş?
erkekmerhabalar yaş ve cinsiyeti nedir acaba
önden atar mısınız
önden atar mısınız
Hocam siz nediyorsunuzönden atar mısınız
kuşu önden foto atar mısınızHocam siz nediyorsunuz
Merhabalar yavru kuşumun cinsiyetini nedir acaba .Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Yavru kuşumun cinsiyeti nedir acaba .Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
attikuşu önden foto atar mısınız
erkekMerhabalar yavru kuşumun cinsiyetini nedir acaba .
Yavru kuşumun cinsiyeti nedir acaba .
dişiye benzettim ama yavru olduğundan emi değilimMerhabalar yavru kuşumun cinsiyetini nedir acaba .
Yavru kuşumun cinsiyeti nedir acaba .
dişi olamaz pembelik var ve kuş 4 aylık gibi geldi banadişiye benzettim ama yavru olduğundan emi değilim
evet alnı açık ama gaga baya siyah başka bir şey sebep olmuş olabilirdişi olamaz pembelik var ve kuş 4 aylık gibi geldi bana
Evet ama belki yem kırmasına uygun bir yaşa gelince siyah oluyor diye biliyorum.evet alnı açık ama gaga baya siyah başka bir şey sebep olmuş olabilir
bu siyaklık 2 2 buçuk aylıkken geçiyorEvet ama belki yem kırmasına uygun bir yaşa gelince siyah oluyor diye biliyorum.