Ekli dosyayı görüntüle 9470 Bu yavruyu almayı düşünüyorum.çok rica etsem bilen üyeler cinsiyeti için yorum yapabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 9470
Bu kus cok kucuk yem kiramayabilir yuvadan ayrilma zamani gelmemis ayaklari pislik icerisinde tirnaklari dusmus bile olabilir simdi cinsiyet belli olmaz ama erkek gibiBu yavruyu almayı düşünüyorum.çok rica etsem bilen üyeler cinsiyeti için yorum yapabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 9470
Bu kus cok kucuk yem kiramayabilir yuvadan ayrilma zamani gelmemis ayaklari pislik icerisinde tirnaklari dusmus bile olabilir simdi cinsiyet belli olmaz ama erkek gibi
Dişiye benziyor ama çok şeker☺Bu yavruyu almayı düşünüyorum.çok rica etsem bilen üyeler cinsiyeti için yorum yapabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 9470
Cevabinizi Yeni gördüm tsk ederim..3 ay civarı dişi olduğunu düşünüyorum.
Bişey daha sormak istiyorum dişi oldugundanmi bilmiyorum sürekli kafesinde kalmak istiyor kafes içinde elime geliyor ama disari cikardgim da kaciyor ve hemen kafese gidiyor bunlarin olmamasi icin ne yapabilirim acaba ? Daha onceden erkek muhabbet kuşum vardı benden ayrılmazdı ne yazikki öldü ama bu oyle olcaga benzemiyo3 ay civarı dişi olduğunu düşünüyorum.
Abi 3 ay mı ??
Daha Gaga'nın büyük bi kısmı siyah hem yem kırmayi daha bilmiyormuş hayvancagız nasıl 3 ay oluyor. En fazla 40 günlük derim ben bu hayvan için ve cidden ayak konusunda iyi bi temizlik yapılması gerekir.
Oyy cok tatlı ya Erkege benziyorKuşumuz dün akşam geldi.fakat henüz yavru ve cinsiyetinden emin olamadık deneyimli arkadaşlardan yorum rica edebilir miyim?
Teşekkür ederim..
Hayirli olsun ilk resme gore erkek ikincisi parlamisEkli dosyayı görüntüle 10098 Ekli dosyayı görüntüle 10101 Merhabalar arkadaşlar.. Acaba benim kuşumun cinsiyetini söyleyebilir misiniz? 45 günlük olarak biliyorum ama doğru mudur sizce?