Süleyman YERLİ
Onursal Üye
Yavru bir erkek, sağlıkla besleyin
Erkek
Hala anlayamadım kuşum erkek mi dişimi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Attiginiz fotografdaki kuslar 2 taneyse 2side disiMerhabalar hayvansever dostlarım, aranızda yeniyim. Sizlere bir sorum olucak değerli vaktinizi ayirirsaniz.
Kuslarimı yaklaşık 1.5 ay önce aldım şu an 4 aylik cıvarı olmalilar ama cinsiyetleri konusunda forumu tarayınca tereddüte düştüm. Biri erkek biri dişi diye aldım.
Bi bakıp cinsiyetlerini söylemeniz mümkün müdür?
Hadi ya napcaz peki şimdi, 1.5 aydır beraberiz alıştık daAttiginiz fotografdaki kuslar 2 taneyse 2side disi
Yeni dostumuz bu, umarım erkektirKardeş eğer yavru almak istiyorsan birini değiştir bana kalırsa saf beyaz olanı değiştir gri karışım olan kuşu bırak güzel bir dişi o yanına 4 aylık bir erkek al fazla büyük olmasın ki alışmaları kolay olsun
Erkek çok tatlı maşallah.Yeni dostumuz bu, umarım erkektir
Erkek iki ay civarında büyük sanırım.Erkek ve çok tatlı inşallah güzel sağlıklı yavrular alırsınız ama yaşın yakın olsun
Kuşunuz dişi. Bu petshop sahibi bir de yavru demiştir kesin, ama pek de küçük durmuyorEkli dosyayı görüntüle 31552 Merhaba, dün yeni bir kuş aldım pet shopçu erkek dedi ama şüpheye düşüp araştırdım bir sonuca varamadım fotosunu paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Yeni kuşumun cinsiyeti ve yaşı nedir? Erkek olarak aldım inşAllah bu sefer erkek çıkar. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
dişi bu kuşEkli dosyayı görüntüle 31552 Merhaba, dün yeni bir kuş aldım pet shopçu erkek dedi ama şüpheye düşüp araştırdım bir sonuca varamadım fotosunu paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Yeni kuşumun cinsiyeti ve yaşı nedir? Erkek olarak aldım inşAllah bu sefer erkek çıkar. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.