Bence disi yaşı 2 ay diyorumCinsiyeti ve yaşi nedir arkadaşlar
PLK cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gün ışığında önden ve cereyi yakından alacak şekilde bir başka fotoğraf koyabilir misiniz?Cinsiyeti ve yaşi nedir arkadaşlar
Yarin ceker yollarimGün ışığında önden ve cereyi yakından alacak şekilde bir başka fotoğraf koyabilir misiniz?
40-50 günlük bir erkek kuşunuz var. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.Cinsiyeti ve yaşi nedir arkadaşlar
Bukadar oluyo yakin cekimde farkli cikiyo.En yakin gercege yakin rengi bu.Yardiminiz icin tesekkur ederimYarin ceker yollarim
Tesekkur ederim40-50 günlük bir erkek kuşunuz var. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.
ErkekBukadar oluyo yakin cekimde farkli cikiyo.En yakin gercege yakin rengi bu.Yardiminiz icin tesekkur ederim
Cinsiyet hakkında yorum yapabilirim. Kuşunuz dişi.Merhaba arkadaşlar. Evdeki erkeğimize bir kız aldık. Bana 7 aylık dişi olduğunu ve albino olduğunu söylediler ama gözlerinda tam bir kırmızılık göremiyorum. Bana yaşı cinsi ve cinsiyeti hakkında bilgi verir misiniz ustatlar. Şimdiden teşekkür ederim
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederimCinsiyet hakkında yorum yapabilirim. Kuşunuz dişi.
İno kanında yaş ilerledikçe kırmızılığı net göremeyebilirsiniz. Kuş albino bir dişi, kızışmış.Merhaba arkadaşlar. Evdeki erkeğimize bir kız aldık. Bana 7 aylık dişi olduğunu ve albino olduğunu söylediler ama gözlerinda tam bir kırmızılık göremiyorum. Bana yaşı cinsi ve cinsiyeti hakkında bilgi verir misiniz ustatlar. Şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkürlerİno kanında yaş ilerledikçe kırmızılığı net göremeyebilirsiniz. Kuş albino bir dişi, kızışmış.
Hayırlı, sağlıklı üretimler.
Daha yakından çekecektim. Kuşu elime alıp korkutmak istemedim