Muhammet448899
Yeni Üye
Teşekkür ederim hocam bi türlü emin olamamistim neresinden anladınız dişiyiYesil olan erkek beyaz olan disi
Teşekkür ederim hocam bi türlü emin olamamistim neresinden anladınız dişiyiYesil olan erkek beyaz olan disi
bu da dişi değilmiTeşekkür ederim hocam hayırlı geceler
ERKEKBU BEYAZ OLAN CİNSİ NE EMİN OLABİLEN VAR MI?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kuşun mantar ve genç bi dişi kızışmış. Mantar kremi al tedavisi yap yanına eş al konuşmasını bekleme
Kuşunuzda mantar var tedavi etmelisiniz gagasını kaybedebilir daha kötüsü ilerlerse ölecek kuşunuz lütfen hemen tedavisine başlayın.
Kuşun cinsiyle ilgili değil yabani olması,karakterleri farklı olabiliyor bazıları konuşuyor bazıları konuşmuyor,bazıları kolay eğitiliyor bazıları ne kadar uğraşsanızda olmuyor çoğunlukla yavruyken alındığında rahat eğitiliyorlar..sabun temizleyici ama dezenfektan olarak çamaşır suyu kullanılmalı,bol su ile durulanmalı..kuşu kendiniz yıkamayın,banyoluğu varsa takabilirsiniz..gagasında mantar var ama kuşta ayrıyeten dış parazit de olabilir siz fotoğrafı tekrar gönderin ustalar cevap verir inşallahdün tüm kafesi kaynar suyla ve ve sabunla dezenfekte ettim, tellerini sildim, yemlikleri ve suluğunu iyice yıkadım, mantar kremi aldım pet shoptan vazeline benziyor, elimi ısırsada önce oksijenli suyla ayaklarını ve gagasını kulak çubuğuyla sildim, sonra kremini sürdüm ayak ve gagasına. 3-4 gün sonra geçer dediler ne kadar doğru bilemedim, yanağının yanında sanki çubuk varmış gibi bişey var o damı mantar anlamadım. suyuna 8-10 damlada elma sirkesi koyuyorum günlük. kaşıntısı halen devam ediyor, yıkamamda gerekirmi , böyle tedaviye devam edimmi? 4 gün sonra fotosunu gönderirsem yine yorumlar mısınız? teşekkürler