E Eren dag Yeni Üye Katılım 27 Mar 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 27 Mar 2024 #1 Arkadaşlar muhabbet kuşumun burnundan su geliyor mavisimden ne yapmalıyım lütfen acil birşey olmasın.
Arkadaşlar muhabbet kuşumun burnundan su geliyor mavisimden ne yapmalıyım lütfen acil birşey olmasın.
Merve Moderatör Yönetici Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 8,004 Tepkime puanı 2,344 27 Mar 2024 #2 Öncesinde ve şu anda kuşta başka bir belirti var mı? Videosunu ekler misiniz? Ve yeni yapılmış dışkısına da bakmak isteriz.
Öncesinde ve şu anda kuşta başka bir belirti var mı? Videosunu ekler misiniz? Ve yeni yapılmış dışkısına da bakmak isteriz.
E Eren dag Yeni Üye Katılım 27 Mar 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 27 Mar 2024 #3 Bide kuyruğu hareket ediyor babama söyledim geçer dedi ama bilmiyorum
Merve Moderatör Yönetici Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 8,004 Tepkime puanı 2,344 27 Mar 2024 #4 Üşütmüş muhtemelen. Kuyruk sekmesi, burun akıntısı onlara işaret. Durup dururken geçmez. İştahı yerinde mi, kabarması var mı? Sıcak tutmaya özen gösteriniz.
Üşütmüş muhtemelen. Kuyruk sekmesi, burun akıntısı onlara işaret. Durup dururken geçmez. İştahı yerinde mi, kabarması var mı? Sıcak tutmaya özen gösteriniz.
BeautiBird Onursal Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 5,808 Tepkime puanı 1,535 28 Mar 2024 #5 Eren dag' Alıntı: Bide kuyruğu hareket ediyor babama söyledim geçer dedi ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Babanız veteriner hekim mi? Kuşlardan insanlara,insanlardan kuşlara solunum yolu hastalıkları geçebilir. Evde nezle grip olan var miydi? Kuşu kanatlı kuş veterinerine götürün
Eren dag' Alıntı: Bide kuyruğu hareket ediyor babama söyledim geçer dedi ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Babanız veteriner hekim mi? Kuşlardan insanlara,insanlardan kuşlara solunum yolu hastalıkları geçebilir. Evde nezle grip olan var miydi? Kuşu kanatlı kuş veterinerine götürün