Muhabbet kuşu beyaz dışkı

Bana da daha önce avicare ilaçlardan verilmişti. Bunlar sanırım sadece bazı veterinerlerde satılıyor, internette bulamamıştım ben.
Bütün veterinerler bu markayı veriyor ☺

Aynı sorunu ben de yaşamıştım dışkısı aynı bu şekildeydi maden suyu probiyotik sarımsaklı su falan denemiştim düzelmedi sonra bulunduğum şehirde kuşlardan anlayan bir veterinere gittim dışkıları gördüğü gibi pankreas hastalığı dedi röntgen çekildi karaciğerinde de büyümesi vardı iki ilaç verdi ertesi gün dışkısı hemen düzeldi bu kuş sitelerinde bulmuştum veterineri siz hangi şehirde yaşıyorsunuz
Kocaeli'nde yaşıyorum. Arabam olmadığı için otobüsle gidebileceğim yakın çevrede bir kuş veterineri aramıştım ama bulamamıştım. Uzun bir süredir de probiyotik kullanıyorum ve dediğiniz gibi bende o yöntemleri denemiştim ama hiç düzelme olmamıştı. En sonunda yakınımda bulunan veterinere gidip antibiyotik almıştım ama ondan sonrada düzelemedi maalesef. Şuan dünden beri pankreoflat veriyorum (3 kez taze şekilde ilaçlı su içirttim) ama şuanlık dışkıda herhangi bir değişiklik olmadı.

Son düzenleme:
Saat çok önemli değil. Aslında ona bir nevi besin veriyorsunuz. Daha doğrusu yediklerini sindirmesine yardımcı oluyorsunuz ilacı ve probiyotiği kullanmakla.. Suyun içine ne katılmış olursa olsun. Taze olarak içmesi o katkıdan faydalanmasını arttıracaktır. Siz bu gece de dahil her gece suluğunu alın dökün sabah taze hazırlayıp verin. Eğer koşullar uygunsa 4 saat sonra yani saat 13 gibi o suyu alıp 2 saat sonra 15 gibi yeni su hazırlayıp vermek iyi olur. Koşullarlar elvermiyorsa günde bir kez yenilenmesi kafidir.
Dün bir kere bugün iki yere olmak üzere suyunu ilacı taze bir şekilde hazırlayıp içirdim. İçerisine probiyotik de attım. Ve önerdiğiniz Prozim probiyotik az önce elime ulaştı. Bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım? Verdiğim 3 sefer sonrasında şuanlık bir değişme olmadı. Hala aynı şekilde beyazlaşıyor maalesef

Son düzenleme:
Bana da daha önce avicare ilaçlardan verilmişti. Bunlar sanırım sadece bazı veterinerlerde satılıyor, internette bulamamıştım ben.
Bende şuan aradım ve bulamadım maalesef. Çevremde olan veterinerlerin çoğu kedi ve köpek bakıyor :(

Dün bir kere bugün iki yere olmak üzere suyunu ilacı taze bir şekilde hazırlayıp içirdim. İçerisine probiyotik de attım. Ve önerdiğiniz Prozim probiyotik az önce elime ulaştı. Bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım? Verdiğim 3 sefer sonrasında şuanlık bir değişme olmadı. Hala aynı şekilde beyazlaşıyor maalesef
Prozim probiyotiğin rengi nasıl kokusu nasıl? Suluğa eklediğinizde renk değişiyor mu? Kanatlı oil markasının ürünü.

3 gün tarif ettiğim gibi ilaç hazırlayıp 5 damla da prozim ekleyin sonra gelişmeleri yazın ona göre bir yol çizeriz

Prozim probiyotiğin rengi nasıl kokusu nasıl? Suluğa eklediğinizde renk değişiyor mu? Kanatlı oil markasının ürünü.
Kanatlı oil'in kendi sitesinden Plus olmayandan aldım. Elime bu akşam ancak geçti daha kullanmamıştım. Bugün 2 kere tazeleyerek içerisine entrobac ve ilaç karıştırıp verdim. O yüzden sabah prozime başlayacaktım. Prozim'in rengi ve kokusu nasıl olmalı? Eğer dediğiniz gibi çıkmazsa hemen yazarım.

Son düzenleme:
3 gün tarif ettiğim gibi ilaç hazırlayıp 5 damla da prozim ekleyin sonra gelişmeleri yazın ona göre bir yol çizeriz
Kusura bakmayın eğer yanlış anlamadıysam ilaçlı suya hem entrobac hem de prozim katayım değil mi? Yarını 1. gün diye sayarak mı 3 gün kullanayım?
Şuanlık dışkı geçen gün attığım gibi maalesef. İlk yapınca önce yeşilimsi sarımsı gibi oluyor sonra zaman geçtikçe bembeyaz bir hale geliyor

Son düzenleme:
Yarından itibaren başlayarak 3 gün diye mi sayayım? Yoksa ilacı kullanmaya başladığım dünden itibaren mi?
Şuanlık geçen gün attığım gibi maalesef dışkı. İlk yapınca önce yeşilimsi sarımsı gibi oluyor sonra o zaman geçtikçe bembeyaz bir hale geliyor
Hocam aynı konu altında iki farklı kuş olunca herşey birbirine karışıyor. Bence yeni bir konu açıp kısaca hikayeyi yazın. Ne zamandan beri neler yaptınız. Kısaca anlatın

Hocam aynı konu altında iki farklı kuş olunca herşey birbirine karışıyor. Bence yeni bir konu açıp kısaca hikayeyi yazın. Ne zamandan beri neler yaptınız. Kısaca anlatın
Merhabalar hocam "Düzelmeyen beyaz dışkı" adı altında yeni konu açtım oradan cevap yazabilirsiniz

Kanatlı oil'in kendi sitesinden Plus olmayandan aldım. Elime bu akşam ancak geçti daha kullanmamıştım. Bugün 2 kere tazeleyerek içerisine entrobac ve ilaç karıştırıp verdim. O yüzden sabah prozime başlayacaktım. Prozim'in rengi ve kokusu nasıl olmalı? Eğer dediğiniz gibi çıkmazsa hemen yazarım.

Ben prozim kullanmıyorum kokusu rengi nasıl bilgim yok. Selçuk Bey bana donanımlı bir probiyotik kullanmamı söylemişti önermişti,ben de araştırma yaptım kanatlı oil markasının prozim ürününü gördüm ve Selçuk beye bu üründen bahsettim o da beğenmiş prozimi ve onu öneriyor forumda da donanımlı olduğu için. Ben prozime geçebilirim o yüzden size sordum ürün hakkında. Bende kanatlı oilin mix plusu var ve kullandım da kuş için. Zaten bildiğim bir marka ama probiyotiğini bilmiyorum denemedim.

Geri