Berkekığılı
Yeni Üye
Eyvallah reiste daha yeni @thewildpanthalp kardeşimin konularına denk geldim 29 kasımda oda benim yazdıklarımı yazmış ve oda baya ümitsize benziyordu ama yavruları bile çıkmış maşallah sende kızışma belirtisi yazmışsın benim dişinin rengide çok güzel ve güvenemiyorum şimdi kuşçulara yoksa çoktan değiştirmiştim thewildpanthalp kardeşim bana yaşadıklarını anlatırsa çok sevinirim o yemi saçıyor dedikten 2 3 hafta sonra çiftleşmişler inşAllah benimkilerde çiftleşir gelişmleri bende buradan paylaşırımKardeşim kuş eş tutmuyorsa değiştir gitsin bazi kuşların insanlar gibi karakteri çok değişik bazıları dağınık bazıları derli toplu bazıları yemi kırıp içine atar bazıları kabuğu dışarı yemi üflemeye gerek bile kalmaz çok sorun yapıyorsa eş tutmuyorsa erkeğini götür kendisi
Kardeşim kuş eş tutmuyorsa değiştir gitsin bazi kuşların insanlar gibi karakteri çok değişik bazıları dağınık bazıları derli toplu bazıları yemi kırıp içine atar bazıları kabuğu dışarı yemi üflemeye gerek bile kalmaz çok sorun yapıyorsa eş tutmuyorsa erkeğini götür kendisi dişi seçsin sorunun hallolur