Yusyuyuvarlak
Meraklı Üye
Hayır benimkiler de öyleler hatta yumurta varken çiftlestikleri oluyor bazen fakat dişi devamında yumurtlamıyor
Mutlaka haber vericemYumurta olursa haber edin
Numaralandırdıktan sonra üzerine yatmama gibi durum söz konusu olmaz değil mi ?Ilk yumurta tam 1 hafta sonra gelir numaralandirmayi unutmayin doluluk kontrolunde karistirmassiniz en azindan.
Tuvalete ciktigi zaman hemen alip yazin korkmayin ustune geri yatacaktir.Mutlaka haber vericem
Numaralandırdıktan sonra üzerine yatmama gibi durum söz konusu olmaz değil mi ?
bu arada siz yurtdisindanmisiniz isminiz einsatz ondan sordumtamamdır teşekkürler
Vallahi evet sanırım bu konuda biraz şanslı çıktım ve hemen anlaştılar Şimdi yavru bekliyorum eğitmelik Darısı sizin kuşların başınaBu arada çok şanslısınız ki kuşlar hemen anlaşmış. Benim de bir çiftimden hariç eve giren bir kuş vardı dişi ona 2 gün önce erkek aldık ama anlaştıklarına dair bir belirti Yok sadece bazen didişip bazen öpüsüyorlar o kadar yuva ya girme birbirlerini besleme vs yok
Ha yok hayır beğendiğim bir rumuz bu ve bir çok yer de kullanmışımdırYuvaligin
bu arada siz yurtdisindanmisiniz isminiz einsatz ondan sordum
İnsallah çıkan yavruların gelişimini tüylenmesini izlemek ele alıştırmak ve konuşturmak çok zevkli inşallah en yakın zamanda tadarsınızVallahi evet sanırım bu konuda biraz şanslı çıktım ve hemen anlaştılar Şimdi yavru bekliyorum eğitmelik Darısı sizin kuşların başına
Hiç deneyimim yok o konuda ve çok hevesim var Artık siz değerli üstadlarımız yardım ellerinizi çekmezsiniz bendenİnsallah çıkan yavruların gelişimini tüylenmesini izlemek ele alıştırmak ve konuşturmak çok zevkli inşallah en yakın zamanda tadarsınız
Ayırma yöntemini dene yine anlaşamıyorlarsa dişiyi yada erkeği değiştirBu arada çok şanslısınız ki kuşlar hemen anlaşmış. Benim de bir çiftimden hariç eve giren bir kuş vardı dişi ona 2 gün önce erkek aldık ama anlaştıklarına dair bir belirti Yok sadece bazen didişip bazen öpüsüyorlar o kadar yuva ya girme birbirlerini besleme vs yok