meryrose
Yeni Üye
İlaç verdikden sonra boyleler hocam suluklarina da kattım
Sarı için üzgünüm inşallah düzelir mecbur icicekler sudan susayincaHocam maalesef sarı çok kötü durumda. İhtimal düşük onun için. Diğeri kurtulabilir. Sularına katmışsınız da su içmiyırdır ki
Ateşi var ve üşüyor. Ondan peteğe gidiyor sürekli. Bugün hiç yemedi mi ?Kafası yukarda peteğin üstünde duruyor başka yere de alsak oraya gidiyor geri yem yemedi
Şimdi çektimAteşi var ve üşüyor. Ondan peteğe gidiyor sürekli. Bugün hiç yemedi mi ?
EvetSulukta da su var kapta da onlar ilaçlı su mu ?
Ne kadar suya ne kadar ilaç kattınız ? Ve neden o kadar çok su hazırladınız ?Evet
Evet
Hocam fazla kaçtı vs demekle olmaz. Net okarak ne kadar suya ne kadar ilaç kattığınız belli olmalı. İki ayrı kapta su durmasının anlamı yok zaten. 10 kap da hazırlasanız aynı miktar su içerler fazla içmezler. Kaplarda ne kadar ilaç katılmış ne kadar su var ?Sizin dediğiniz kadar kattım biraz fazla kaçtı suyu da fazlalastirdim sulukdaki suyu da diğerine böldüm diğerinden daha çok içiyor aynı su
Hocam kuşunuz için mücadele ediyorum. Dolayısıyla da size yardımcı olmaya çalışıyorum. İlacı ne kadar kattığınız normalde beni çok ilgilendirmez ama eğer bir tedavi uyguluyorsak ilaç dozuna dikkat etmeliyiz az da katılmamalı çok da. Eğer dozu ayarladım diyorsanız sorun yok3 mercimek tanesi kadar döktüm geri de alamadım yarısından fazlasına su koydum suluğun sulukdan içmedi başda korktum o yüzden bu şekilde bir kaba da aktardım az bişey o kapdan daha çok içti ara ara yem aliyo ama çok yemiyor suan
Hocam teşekkürler ilaçlı su tüketiyor ama hareketleri çok duruyor kafasını yukarı kaldırıyor gidici gibi yapicak bişey de kalmadı sanırım çok üzgünüm inşallah bir mucize olurHocam kuşunuz için mücadele ediyorum. Dolayısıyla da size yardımcı olmaya çalışıyorum. İlacı ne kadar kattığınız normalde beni çok ilgilendirmez ama eğer bir tedavi uyguluyorsak ilaç dozuna dikkat etmeliyiz az da katılmamalı çok da. Eğer dozu ayarladım diyorsanız sorun yok![]()