Siz eş alıcakmısınız kesin ??-almasak bişey olurmukuşunuza bence 8 aylık olana kadar eş almayın size iyice alışır hemde konuşur inşallah
Siz eş alıcakmısınız kesin ??-almasak bişey olurmukuşunuza bence 8 aylık olana kadar eş almayın size iyice alışır hemde konuşur inşallah
mkuşunuza bence 8 aylık olana kadar eş almayın size iyice alışır hemde konuşur inşallah
Yemin markasını untum ama dal darısı sürekli var mürekkep balıgı kemiğii var kuş kumu varbirde yem olark ne kullanıyorsunz mama sı daldarısını alıyormunuz
Ok saolun yorumlar içinkafesinizde kalamar kemiği enerji blok mineral blok gaga taşı muhakkak bulunmalı daldarı yı da fazla vermeyın haftada bir verseniz yeter kuş hazıra alışmasın
Ozaman benmki 45 günlük şansımı deneyim konuşuyum bayaBenim kuşum 2 aylık vardı yoktu konuşmaya başladı
ilgiye göre değişiyor konuşma süreleri.Ben yeme düştükten sonra falan 25-30 günlüktü.10-15 gün sonra cici kuşu cat pat söylüyordu.Bence konuşmaya çalışıyor aynı ritimde tekrar ediyor dediklerimierkek kuşum yaptıgım ıslıklarıda öğrendi hemen.belki kuşu erken konuşan arkadaşlar vardırburda
Aynen benimkinde de aynı problem var anca canı isteyinceBu da bizimki.Tek sorunumuz odaklanma sorunu.Mehmet beyin ki gibi konuşmuyor.Canı ne zaman nereye konuşmak isterse orada konuşuyor ve telefonu görünce susuyor.Anca uzaktan bu kadar çekebildim Tv kıstığımda bile susuyor manyak.
Ben o konuya çözüm bulamadım maalesef Artık aramayı da bıraktım zaten.Keyfi bilir Arada sohbet ediyo o da yetiyoAynen benimkinde de aynı problem var anca canı isteyince
ok tatlıymış maşşalahBu da bizimki.Tek sorunumuz odaklanma sorunu.Mehmet beyin ki gibi konuşmuyor.Canı ne zaman nereye konuşmak isterse orada konuşuyor ve telefonu görünce susuyor.Anca uzaktan bu kadar çekebildim Tv kıstığımda bile susuyor manyak.
3 aylıkken baslarİyi günler arkadaşlar muhabbet kuşları nezaman konuşmaya başlaar benim kuşum 45 günlük ama konuşmaya çalışıyor sürekli
Benimkini yeme düştüğü gibi aldık ne kadar oluyorlar bilmiyorum 1 ay sonra konuştuo konuşmuyordur sanmıyorum kuş erkek ise daha rahat konuşur dişi ler zor biraz
günlük yarım saat aynı kelimleri sölersen 5 6 aylık ken konuşabilir