Kuşum 2-3 ay boyunca hastaydı ve ilk başlarda sadece kuyruğunu yukarı aşağı salladığı için onu veterinere götürdük 3 gün sonra eve geldi antibiyotik falan verdik 5 gün ama tabi hiç işe yaramadı sesi de kısıktı haftalar ve 1 ay geçti düzelmedi ve kendini kabartmaya başladı sonra en sonunda öldü dün ve ben bu olaylar yaşanırken veteriner sadece çok zayıfladığını söylemişti hastalık adi belirtmediler ve ben onu hep kucağıma aldım hep Üzerimde ve elimde duruyordu ve onu hep öpüyordum her yerini elliyordum bana geçmiş midir ama internette arattığımda insanlarda kuruluk hastalığını bulamıyorum ama herkes bulaşıcı diyor anlamıyorum bulaşınca nasıl bulaşıyor ve insanda etkisi ne hiçbir yerde yazmıyor?? Ayrıca hasta kuşun yanında sürekli birlikte olduğu bir kuş vardı o kuştan bir süre ayrı kaldılar ama sonra hastalik yok heralde diyip yanyana koyduk 1 buçuk ay hep birliktelerdi ama onda görünür bir hastalık yok şükür onda şuan yoksa görünürde bi şey gelecekte falan belli olma durumu olmaz dimi ve bana veya başkasına geçmemiştir dimi hastalık enfeksiyon vb son çare buraya yazdım korkuyorum