Röhnfried b Vitamini aldım üstünde suluğa 30 damla diyor bana çok geldi normal midir haftada kaç gün vermeliyimEvet kaliteli bir b vitamini iyi gelecektir Röhnfried bt amin forte B kullanabilirsiniz intternette bölünmüş olarak satılıyor.
Röhnfried b Vitamini aldım üstünde suluğa 30 damla diyor bana çok geldi normal midir haftada kaç gün vermeliyimEvet kaliteli bir b vitamini iyi gelecektir Röhnfried bt amin forte B kullanabilirsiniz intternette bölünmüş olarak satılıyor.
Röhnfried b Vitamini aldım üstünde suluğa 30 damla diyor bana çok geldi normal midir haftada kaç gün vermeliyimnaçizane tavsiyem röhnfried almanız. Pet Shop vitaminleri pek işe yaramıyor kuşun karaciğeri boşuna yorulmasın.
tüydeyken haftada 2 gün, değilken 1 gün verebilirsiniz. 30 damla değil de 7-8 damla arasında koyabilirsiniz zaten fazlası vücuttan atılıyor.Röhnfried b Vitamini aldım üstünde suluğa 30 damla diyor bana çok geldi normal midir haftada kaç gün vermeliyim
10 damla verdim normal suluğa 24 saatte bir değiştirmeli miyim 2 gün dursun mu sulukta30 damla yazmasının sebebi güvercinler için üretilmiş olması.
Maksimum 4-6 saat10 damla verdim normal suluğa 24 saatte bir değiştirmeli miyim 2 gün dursun mu sulukta