Yediği yiyeceklerden dolayı dışkısı değişir solunum sıkınsıtı çekiyor ola bilir hayvanSiyah diskilari surekli olan bir durum degil ama dun yesilimsi ve civikti . ben yesillik konusunda fazla verdim ondan olabilir diye dusundum.Kusumun bir rahatsizligi var onun farkindayim ama sebebi konusunda cok fazla bir bilgim yok.. bazen cok hizli nefes alip veriyor .
Yemi petshoptan aldim ama kalitesi ne duzeyde bilemiyorum.. Daha kaliteli yem almam gerekiyor sanirsam.Yesillik konusunda da hafta da iki kere dusunuyorum.Suyunu duzenli olarak degistiriyorum. Solunum sıkıntisi varsa cozum olarak onerebileceginiz birsey var mi?Yediği yiyeceklerden dolayı dışkısı değişir solunum sıkınsıtı çekiyor ola bilir hayvan
Yem Olarak Paket Ve Markalı Yem Almanız Daha İyi Olacaktır Petshop da genellikle Fazla Yem Çeşitliliği Olmaz Fakat Bulabilirseniz Garden Mix Pembe Şerit, Beaks alabilirsinizYemi petshoptan aldim ama kalitesi ne duzeyde bilemiyorum.. Daha kaliteli yem almam gerekiyor sanirsam.Yesillik konusunda da hafta da iki kere dusunuyorum.Suyunu duzenli olarak degistiriyorum. Solunum sıkıntisi varsa cozum olarak onerebileceginiz birsey var mi?
Normal böyle uyuması maşallah çok sevimliEkli dosyayı görüntüle 53309
Bu sekilde durmasi hastalik belirtisi mi ya da uykusu geldigi icin mi boyle.. suan bu sekilde duruyor ve bir kac gundur mutsuz gibi ben surekli ilgileniyorum konusuyorum onla stres olmasin tek oldugunu hissetmesin diye..
Yemi versele laga powermix güzel yemler yeşilliği 3 gün ara ile verin hafta da 2 kere de yumurta maması verin solunum sıkınsıtıaı için @alph hoca ilacı söyleyecektir sizeYemi petshoptan aldim ama kalitesi ne duzeyde bilemiyorum.. Daha kaliteli yem almam gerekiyor sanirsam.Yesillik konusunda da hafta da iki kere dusunuyorum.Suyunu duzenli olarak degistiriyorum. Solunum sıkıntisi varsa cozum olarak onerebileceginiz birsey var mi?
Mesajlar çok karışık olduğundan okuyamadım tam. Kuşta neden solunum sıkıntısı olduğunu düşünüyorsunuz?Yemi versele laga powermix güzel yemler yeşilliği 3 gün ara ile verin hafta da 2 kere de yumurta maması verin solunum sıkınsıtıaı için @alph hoca ilacı söyleyecektir size
Surekli hizli nefes alip veriyor.. agzini boyle degisik acip kapiyor hirilti gibi..Mesajlar çok karışık olduğundan okuyamadım tam. Kuşta neden solunum sıkıntısı olduğunu düşünüyorsunuz?
Var kaldiracam bende aynasiz salincak alacagimKafeste aynalı salıncak varsa, kaldırıp çöpe atın. Yararından çok zararı var.
Video olarak paylaşabilir misiniz?Surekli hizli nefes alip veriyor.. agzini boyle degisik acip kapiyor hirilti gibi..
Video olarak paylaşabilir misiniz?
Normalde bu kanat açma hareketini serinlemek için yaparlar diye biliyorum fakat kış ayındayız başka birşeyden kaynaklıdır
Normalde bu kanat açma hareketini serinlemek için yaparlar diye biliyorum fakat kış ayındayız başka birşeyden kaynaklıdır
Arada hırıltı duyuyorum.Kuşunuzun nefes alış verişini dinleyin hırıltı var mı