Theodosius
Meraklı Üye
Sürebilirsiniz ama ben etki etceğini sanmıyorumForumdaki bi arkadas ayağına merhem sürün demişti o yanlış bir seymidir
Sürebilirsiniz ama ben etki etceğini sanmıyorumForumdaki bi arkadas ayağına merhem sürün demişti o yanlış bir seymidir
Forumdaki arkadaşlar röhnfried ürünlerini tavsiye ediyor sizde kullanabilirsinizB vitamini fotoğraf atma imkanınız varmi marka olaraktanmi satılıyor yoksa standart biseymi
Malesef üzgünüm götürdüm veterinere ama iyi bir veteriner değildi yakınlarda tek o vardı ve uzak olanlarda götürme imkanım yok ben sadece verdiğiniz bilgiler standart bilgilermi onu sordum yoksa sizin bilgilerinize lafım yok yanlış anlamayınArkadaşım elimizden geldiğince yardım ediyoruz net tanı istiyorsan kanatlılardan anlayan veterinere götürebilirsin
Teşekkür ederim içim rahatladı kısmı felç diye ödüm kopuyordu sabahtan beri o zaman ben yarın alırım vitaminiyani dediğini göre avucunda ayaklarıyla direnmiş felç olan kuşun hiçbir şekilde tutmaz siz b vitamini takviyesi yapın herhangi Bi petshopa gidin b vitamini alın muhabbet kuşu için kullanın
10 15 lira hepsinin aynı ölçekte olması lazımBide sorum olacak kac milim almam lazım 10 ml yeterlimi sizce çünkü suanlik fazla param yok
Biraz baktım dediğiniz marka vitamine 10 ml olanını gördüm 15, 20tl civarında 10 ml yeterlimi sizceMerhaba, ayağa krem sürüp masaj yapın dememin sebebi ayağa giden siniri, damarları rahatlatıp akışı biraz daha rahatlatmak, yararını görürsünüz zararını görmezsiniz o yüzden ihmal etmeyin derim, B vitamini önermiş arkadaşımız, apex marka gibi etkisi olmayan vitaminlerden ziyade dünyaca bilinen röhnfried markayı bölünmüş şekilde alabilirsiniz, zaten aynı fiyata geliyor
Biraz baktım dediğiniz marka vitamine 10 ml olanını gördüm 15, 20tl civarında 10 ml yeterlimi sizce
Bide tuneginde duruyor ya kanat çırpıyor 3 saniye sonra duruyor o yaptığının amacı nedir öncesinde ızgarasıni çıkar demiştiniz çıkarmıştım yem frlan koymuştum da tabana inip kendi dışkısını yemesin diye eski haline dondureyimmiBide benim kuşumun titremesi var hala geri geldi titremesi az bişey titriyor o notmalmi ayakları arkadasin dedigi gibi açmama sorunu yok bu sekilde
Kanat egzersizi yapıyor normal bir durum, benim kuşumda yapıyor, ızgara takıp takmamak size kalmış, krem sürüyorsunuz değil miBide tuneginde duruyor ya kanat çırpıyor 3 saniye sonra duruyor o yaptığının amacı nedir öncesinde ızgarasıni çıkar demiştiniz çıkarmıştım yem frlan koymuştum da tabana inip kendi dışkısını yemesin diye eski haline dondureyimmi
Kremi alma imkanım olmadı ama yarın alacağım bugünde vazelin sürdümKanat egzersizi yapıyor normal bir durum, benim kuşumda yapıyor, ızgara takıp takmamak size kalmış, krem sürüyorsunuz değil mi