Muhabbet kuşumun deri hastalığı

Deride ciddi bir sıkıntı görmedim. Sorununuz sadece tüy çıkmaması mı ?

Bir süre akışa bırakıp gözlemek gerek aslında. Eğer kanatacak şekilde kaşımıyorsa sorun yok demektir. Boyunluk da stres yapabilir hayvana. Bir süre enzim içerikli bir probiyotik kullanarak gözlemekte fayda var. Hayatının sonuna kadar neem süremezsiniz sonuçta. Bir süre gözledikten mesela 3-4 gün sonra eğer kanama olmazsa bu defa probiyotik ve proteinle destekleyip uçma egzersizleri yaptırmanız gerekecek kilosu fazladır muhtemelen. ?

Bir süre akışa bırakıp gözlemek gerek aslında. Eğer kanatacak şekilde kaşımıyorsa sorun yok demektir. Boyunluk da stres yapabilir hayvana. Bir süre enzim içerikli bir probiyotik kullanarak gözlemekte fayda var. Hayatının sonuna kadar neem süremezsiniz sonuçta. Bir süre gözledikten mesela 3-4 gün sonra eğer kanama olmazsa bu defa probiyotik ve proteinle destekleyip uçma egzersizleri yaptırmanız gerekecek kilosu fazladır muhtemelen. ?
63 gram kendisi. probiyotik haftada bir suya karıstırıyorum.
Tüy hastaliklari ve tüy dönemlerinde kullanilan bir vitaminide haftada 2 kere kullaniyorum. Boyunluğa çok alışkın. 1 yıldır takıp cıkarıyorum. Boyunluk takmazsam uzun vadede kanatıyor maalesef.

63 gram = obez. Mutlaka zayıflaması lazım. Uçamaması korktuğundan değil vücudunu taşıyamadığından. O zaman şöyle yapalım. Boyunluk kalsın ama hiç bir şey sürmeyin. 1 hafta 10 gün böyle devam ettikten sonra boyunluğu da çıkarırız.

63 gram = obez. Mutlaka zayıflaması lazım. Uçamaması korktuğundan değil vücudunu taşıyamadığından. O zaman şöyle yapalım. Boyunluk kalsın ama hiç bir şey sürmeyin. 1 hafta 10 gün böyle devam ettikten sonra boyunluğu da çıkarırız.
Probiyotikle vitamine aynı şekilde devam edeyimmi hocam

Evet probiyotiğe devam. Haftada 1 de vitamin. Elinizde parmak atlatmaca yaparak kanat çırpmasını destekleyin. İyice egzersiz yaptırın ona. Ayrıca keten tohumu edinip günde bir çay kaşığı ayrı bir yemlikte verin. Ama en önemlisi bolca egzersiz.

Geri