Kabızlık durumu varsa salatalık verebilirsiniz. Aynı şekilde önerdiğim probiyotik bu tarz sorunlara faydalı olurGüncel olarak,kuşum dışkı yaparken çok zorlanıyor ve çıkmıyor bazen fln zar zor cımbız yardımı ile almak zorunda kalıyorum.Bunun için de evde yapılabilecek veya bir ilaç öneriniz var mı?? (fotoğraf ekleyeceğim)
neden dediginiz takviyeleri almadim?
ishal ilacı almıstım sonuc vermez ise alırım diye dusundum
1 dilim gibi degil mi? Ve anlayamadıgım sekilde zorluyor sulu degisik çıkıyor fotoğrafta belirttigim gibiKabızlık durumu varsa salatalık verebilirsiniz. Aynı şekilde önerdiğim probiyotik bu tarz sorunlara faydalı olur
eh.. yanlış anladınız bu cımbızla alınmıs olanı değil Yemesi eskisi kadar böyle çok şey değil ama yine de yakın (dal darıda hep aynıydı hep yerken çıldırıyor) enerjisi de iyi ötmeye kosmaya,hiç konmadıgı yerlere de konmaya falan başladı diyebilirim.Veteriner olsa iyi olurdu elbet ama biliyosunuz ki işini iyi yapan birini bulmak zorlaştı bu devirde o yüzden pek goturmek istemiyorumFotoğrafı şimdi fark ettim, ikinci sayfaya kaydığı için... Cımbızla aldığınız halde nasıl böyle sulu oluyor enteresanmış.
Ve dışkıları hiç iç açıcı. Yemesi, iştahı, enerjisi de iyi değilse; veteriner imkanlarınızı zorlamanız gerekecek.
kanatlı bir veteriner "bildigim kadarıyla" yok ya da aşırı uzakta vardır yani normal veterinere de goturmeli miyiz bilmiyorumİlacı beklemek yerine bir veterinere götürün derim ne olur ne olmaz
Kuşa dışkıya bu rengi verecek bir şey yedirdiniz mi? Dışkı rengi iyi değil ve dışkıda koku var mı?
Sanmıyorum ve kokmuyor da anlamadimKuşa dışkıya bu rengi verecek bir şey yedirdiniz mi? Dışkı rengi iyi değil ve dışkıda koku var mı?
iyi aksamlar probiyotigi nasıl kullanıcaktım?Bence kanatlı uzmanı görse en sağlıklısı olacak. Dışkıya bu rengi veren bir şey yememiş ve bu dışkı formu ile rengi devamlılık arz ediyorsa mutlakaa veteriner görmeli. Ama kanatlı uzmanı olmalı. Çok zor farkındayım ama buradan bir teşhis koymak zor olur. Bulunduğunuz şehirde veteriner fakültesi varsa oraya sorabilirsiniz. Birde ben sizin yerinizde olsam "ilaç değil takviye" vermek adına entrobac probiyotik alıp 3 gün üst üste kullanırdım. Bu süreçte dal darı ve kekik çayı verin bir ihtimal dışkıyı toparlayabilir.
Yarın suluğa mercimek tanesi kadar, çay kaşının arka ucuyla ekleyebilirseniziyi aksamlar probiyotigi nasıl kullanıcaktım?