Dışkıları kötü değil. Ayağı aynı mı hala?
Evet ayağı hala aynı kabarıklığı düzeldi ama dışkısının etrafında çok sıvı oluyor neşesi hiç yok ötmüyorDışkıları kötü değil. Ayağı aynı mı hala?
Ayağı için med tollyamin forte kullanın. 3günEvet ayağı hala aynı kabarıklığı düzeldi ama dışkısının etrafında çok sıvı oluyor neşesi hiç yok ötmüyor
Merhaba Muhabbet kuşum aşırı derecede kendini kabartıyor ve ishal dışkısı poposuna yapışıyor ılık su pamukla silerek temizliyorum poposunda biriken dışkılarını megatril antibiyotik var elimde 4 gün suyuna bir pompa sıkıp verdim ama düzelmedi yemek yiyor su içiyor ama bilinci bulanık ne yapacağımı şaşırdım artıkAyağı için med tollyamin forte kullanın. 3gün
Dışkı fotoğraflarını atarmısınız.Merhaba Muhabbet kuşum aşırı derecede kendini kabartıyor ve ishal dışkısı poposuna yapışıyor ılık su pamukla silerek temizliyorum poposunda biriken dışkılarını megatril antibiyotik var elimde 4 gün suyuna bir pompa sıkıp verdim ama düzelmedi yemek yiyor su içiyor ama bilinci bulanık ne yapacağımı şaşırdım artık
Kuşumu kaybettim bu sabah değerli yardımlarınız için teşekkür ederim hakkınızı helal edinDışkı fotoğraflarını atarmısınız.