Dışkısını kendisi yapmıyor peçete ile masaj yaparak yaptırıyorum şuanKafesin tabanına peçete serin bir kaç dışkı yapsın buraya gönderin buraya bazı hastalarda görülebiliyor tutulma
Dışkısını kendisi yapmıyor peçete ile masaj yaparak yaptırıyorum şuan
Kafesin tabanına peçete serin bir kaç dışkı yapsın buraya gönderin buraya bazı hastalarda görülebiliyor tutulma
Teşekkür ederim bende ne yapacağımı şaşırdım@Recai SULAMİS hoca görüncd cevap verir şimdi ne desem bilemedim ben
Cevap gelene kadar ağzına 2 damla zeytinyağı damlatıp suyuna 3-4 damla elma sirkesi koyar mısınız?Teşekkür ederim bende ne yapacağımı şaşırdım
Baştaki mesajı atlamışım, dalgınlıktan. Felç oldu demişsiniz. Benim dediğimi yapmayın. Sabah ilk iş veterinere gidin yoksa kuşunuzu kaybedersenizCevap gelene kadar ağzına 2 damla zeytinyağı damlatıp suyuna 3-4 damla elma sirkesi koyar mısınız?
Veteriner kanatlı hayvan bakmıyorum dedi malesef bende buradaki kuşçulara getirdim ama kimse bişey bilmiyorBaştaki mesajı atlamışım, dalgınlıktan. Felç oldu demişsiniz. Benim dediğimi yapmayın. Sabah ilk iş veterinere gidin yoksa kuşunuzu kaybederseniz
Şubat ayından beri hastalığı neydi?V
Veteriner kanatlı hayvan bakmıyorum dedi malesef bende buradaki kuşçulara getirdim ama kimse bişey bilmiyor
Soğuk algınlığı dedi veteriner antibiyotik verdi iyileşti tekrar oldu probiyotik antibiyotik mantar ilacı zaman aralıklarıyla verdi ama şimdi birden böyle olduŞubat ayından beri hastalığı neydi?
Bu gibi kısmi felç durumları b vitamini eksikliğinden olabiliyor. B vitamin kompleksi veriyor muydunuz hiçSoğuk algınlığı dedi veteriner antibiyotik verdi iyileşti tekrar oldu probiyotik antibiyotik mantar ilacı zaman aralıklarıyla verdi ama şimdi birden böyle oldu
Merhaba, kafes tabanına tuvalet kağıdı koyup 3,4 tane dışkı yapsın bakalım.
Kuruma olduğunu düşünüyorum göğüs kemiği iyice çıkmış elimde triflucan şurup var kullanayım mı tekrar altını değiştirirdim yapınca çekip atacağımLütfen güncel dışkı atın. 3,4 take dışkı yaptıktan hemen sonra fotoğraf çekin.
Lütfen güncel dışkı atın. 3,4 take dışkı yaptıktan hemen sonra fotoğraf çekin.
Bir iki dışkı daha atabilir misiniz