Rica ederim, sizlerde sağlıcakla kalınHahahah çok özür dilerim şimdi tekrar kontrol ettim, afedersiniz, tekrar teşekkürler sağlıcakla kalın
Rica ederim, sizlerde sağlıcakla kalınHahahah çok özür dilerim şimdi tekrar kontrol ettim, afedersiniz, tekrar teşekkürler sağlıcakla kalın
Ahmet bey tekrar merhaba, kuşum muhtemelen gece gagataşında yine burnunu kanattı ve yaklaşık 1 ayda 3. kez kanatmış oldu. 1.sorum kanatmasını nasıl durdurabilirim, ikinci sorum merhem tarzı önerebileceğiniz bir şey var mı ? @ADRIANRica ederim, sizlerde sağlıcakla kalın
Yara için Terramycin veya Fucidin olabilir. Gagataşı bunu yapmaz aslında, nasıl olduğunu gördünüz mü?Ahmet bey tekrar merhaba, kuşum muhtemelen gece gagataşında yine burnunu kanattı ve yaklaşık 1 ayda 3. kez kanatmış oldu. 1.sorum kanatmasını nasıl durdurabilirim, ikinci sorum merhem tarzı önerebileceğiniz bir şey var mı ? @ADRIAN
Gaga taşı üzerinde kan lekeleri var, kuş bizim de şahit olduğumuz kafası kaşınırsa vs gaga taşına sürtüyor. @alphYara için Terramycin veya Fucidin olabilir. Gagataşı bunu yapmaz aslında, nasıl olduğunu gördünüz mü?
Gaga taşı kullanmayın mineral blok kullanmaniz daha iyi olur gaga taşları kalitesiz se kuşun sağlıgını tehdit edebiliyorGaga taşı üzerinde kan lekeleri var, kuş bizim de şahit olduğumuz kafası kaşınırsa vs gaga taşına sürtüyor. @alph
evet bu kadar kanama yapınca kaldırdık, mineral bloğumuz da vardı ancak ikisini birlikte kullanıyorduk, ama artık sadece mineral blok kullanmayı düşünüyoruzGaga taşı kullanmayın mineral blok kullanmaniz daha iyi olur gaga taşları kalitesiz se kuşun sağlıgını tehdit edebiliyor
Geçmiş olsun mineral blok yeterlidir hem yanında vitamin de sağlarevet bu kadar kanama yapınca kaldırdık, mineral bloğumuz da vardı ancak ikisini birlikte kullanıyorduk, ama artık sadece mineral blok kullanmayı düşünüyoruz
Dün çöpe atmışım kullandığımızı ama şundan idi : https://images.app.goo.gl/JbdLKkqQ3qfNadRD8Kullandığınız gaga taşını atar mısınız?
ben pamuğa tendirdiyot sürüp yapmıştım ama buruna yapılır mı bilmem.Gagataşına ne yapıyor ki?Ahmet bey tekrar merhaba, kuşum muhtemelen gece gagataşında yine burnunu kanattı ve yaklaşık 1 ayda 3. kez kanatmış oldu. 1.sorum kanatmasını nasıl durdurabilirim, ikinci sorum merhem tarzı önerebileceğiniz bir şey var mı ? @ADRIAN
yani ne yapıyor da burununu kanatıyorDün çöpe atmışım kullandığımızı ama şundan idi : https://images.app.goo.gl/JbdLKkqQ3qfNadRD8
Gaga taşında kafasını kaşıyor bazen sanırım bir kere yara yapmış ve orası iyileşmeden bu 5.kanatması oldu, kafasını döndüre döndüre kaşıyor, yarası burnunda değil hemen burunundan deriye geçiş kısmındayani ne yapıyor da burununu kanatıyor
gaga taşı yerine kalamar kemiği koysanız belki ona yapmazGaga taşında kafasını kaşıyor bazen sanırım bir kere yara yapmış ve orası iyileşmeden bu 5.kanatması oldu, kafasını döndüre döndüre kaşıyor, yarası burnunda değil hemen burunundan deriye geçiş kısmında
size kaşıtıyorsa siz kaşıyın kaşıtmıyorsa da dediğim gibi kalamar kemiğii deneyinGaga taşında kafasını kaşıyor bazen sanırım bir kere yara yapmış ve orası iyileşmeden bu 5.kanatması oldu, kafasını döndüre döndüre kaşıyor, yarası burnunda değil hemen burunundan deriye geçiş kısmında
Tek seferlik bir durum muydu, yoksa sürekli mi yapıyor?Merhaba tekrardan bir kaç ay önce bize yardımcı olmuştunuz, kuşumuzda değişik bir hareket başladı bunun hakkında fikrinizi almak istiyorum. durduk yere ağzını açıp kapıyorlar sıcaklıktan değil oda sıcaklığı ideal videoyu alta bırakıyorum yadımcı olursanız sevinirim.
Video:@ADRIAN
Benim kuşum da yapıyor.Büyük ihtimal sıkılmış.Ben yaptığında onunla ilgileniyorum.Yapmayı bırakıveriyor.Merhaba tekrardan bir kaç ay önce bize yardımcı olmuştunuz, kuşumuzda değişik bir hareket başladı bunun hakkında fikrinizi almak istiyorum. durduk yere ağzını açıp kapıyorlar sıcaklıktan değil oda sıcaklığı ideal videoyu alta bırakıyorum yadımcı olursanız sevinirim.
Video:@ADRIAN
Haftada 1-2 defa yakaladıgım oluyor pek fazla olduğunu söyleyemem @alphTek seferlik bir durum muydu, yoksa sürekli mi yapıyor?