FındıkBaba
Onursal Üye
Yavru oluşmamıştır o zaman.
birdaha ne zaman yumurtlarYavru oluşmamıştır o zaman.
birdaha ne zaman yumurtlar
birdaha ne zaman yumurtlar
bakım derken sularına vitamin katıyorum başka ne yapmam lazımKuşların çiftleşmelerine ve bakımlarına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
bakım derken sularına vitamin katıyorum başka ne yapmam lazım
öyle yaparımDişi kafese yumurtladı ve de yuvalık alıp taktınız yumurtayı da yuvalığa koydunuz, ee haliyle dişi de hiç. Bilmediği, güvenmediği bir yerde yumurtası olduğu için yumurtasını kırdı. Sağlık olsun yapacak bir şey yok. Bir sonraki kuluçkaya artık. Kuşları pek rahatsız etmeyin, haftada 2 kez kızıştırıcılı mama verin. 2 Kez de probiyotik yeterli.
birtane daha yumurtladı bugün ama yuvaya yapmış alıştı herhaldeDişi kafese yumurtladı ve de yuvalık alıp taktınız yumurtayı da yuvalığa koydunuz, ee haliyle dişi de hiç. Bilmediği, güvenmediği bir yerde yumurtası olduğu için yumurtasını kırdı. Sağlık olsun yapacak bir şey yok. Bir sonraki kuluçkaya artık. Kuşları pek rahatsız etmeyin, haftada 2 kez kızıştırıcılı mama verin. 2 Kez de probiyotik yeterli.
Yuvaya yapmasına sevindim, umarım yumurtaya yatar.birtane daha yumurtladı bugün ama yuvaya yapmış alıştı herhalde
Hiç çıkmaması lazım değilmi 2side gitmiyor yumurtaya gündüz dişi kuşum gidiyordu ama karanlık olunca gitmiyorYuvaya yapmasına sevindim, umarım yumurtaya yatar.
Gece olmasıyla alakası varmıYuvaya yapmasına sevindim, umarım yumurtaya yatar.
Gece olmasıyla alakası var mıYuvaya yapmasına sevindim, umarım yumurtaya yatar.
Alakası olduğunu sanmam.Gece olmasıyla alakası varmı
Gece olmasıyla alakası var mı