Selamlar benim 2 tane muhabbet kuşum var bugün veya dün yumurtladi yuva yoktu kafesde gittim yuva aldım kafese yumurtayı kaşıkla koydum kum da var ama girmiyor yuvaya lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Ben yuvaya koydum yumurtayı ama ne yapmam lazımÇiftinin Önce yuvayı tanıması ve düzenlemesi gerekiyordu. Hala yumurta geliyoesa muhtemelen girmeyeceklerdir.
Yumurtladığı yere uygun birşeyler yapsan iyi olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bundan sonra yuvaya yaparmı yumurtayıÇiftinin Önce yuvayı tanıması ve düzenlemesi gerekiyordu. Hala yumurta geliyoesa muhtemelen girmeyeceklerdir.
Yumurtladığı yere uygun birşeyler yapsan iyi olur
Bundan sonra yuvaya yaparmı yumurtayı
Tamamdır ne kadar yumurtlar pekiÇok rahatsız etmeyin yuvayı görürse belki girer
Tamamdır ne kadar yumurtlar peki
Kırmış yumurtayı neden acabaHocam kuşunun beslenmesine kalitesine ırka cinse herşeye göde değişir o 14e kadar yumurtlayan var. Kimiside 2-3 tane yumurtluyor.
Onu bugün aldımKuşunuz yuvalığı benimseyememiş olabilir, imkanınız varsa yeni bir yuvalık alın.
Kırmış yumurtayı neden acaba
acaba yumurtayı yumurtladığı yeri değiştirdik diyemi kaşıkla aldık yuvaya koydum ondan olabilirmiStrese girince kırabiliyor. Çok rahatsız edildiğinde kırabiliyor. Bazende erkek çok kızışık oluyor erkek kırabiliyor
acaba yumurtayı yumurtladığı yeri değiştirdik diyemi kaşıkla aldık yuvaya koydum ondan olabilirmi
peki içinde sıvı görünüyor bu onun döllendiği anlamına gelir dimiOlabilir hocam.
peki içinde sıvı görünüyor bu onun döllendiği anlamına gelir dimi
he oyüzden mi girmek istemiyorAlırken siz de çatlatmış olabilirsiniz. Sorun yuvalıkta değil ise kafesin yüksekliğinden dolayı olabilir, kafes alçakta ise daha yüksek bir konuma taşıyın.
peki içinde sıvı görünüyor bu onun döllendiği anlamına gelir dimi
he oyüzden mi girmek istemiyor
Kafesin alçak olmasından, yuvalığın konumunu sevmemesinden, çevredeki gürültülerden ve ortamda birden fazla kişinin bulunmasından da kaynaklanabilir.
[/QU
arada kalkıyordu yuvadan sonra yok hiç gitmedi bile en son kırmış