Evet o konuda öyle çoğu veteriner anlamıyor. Siz kuşunuza kursaktan besleme yaptınız mı? Ne sıklıkla beslediniz ayrıca? Kuşum daha bir halsizleşmeye başladı. Gün içinde kabarık tek ayak ustunde duruyor uzun süreler. Kursaktan yem çok fazla veremiyorum artık hep diliyle kelebek şırınga kablosunu ittirmeye başladı zaten acı çeker gibi bağırıyor ilk sokarken yemek borusuna çok mu zarar veriyorum acaba iyileşse bile ilerde hiç yem yiyememe gibi durum olur mu ki. Hayvan resmen titriyor elimde korkudan Birde kursağı dolmamasına rağmen 4ml mamada hemen ağzından gelmeye başlıyor. Bende bırakmak zorunda kalıyorum. Dışkı rengi de mamanın rengiyle aynı acaba megabakter yüzünden sindiremedigi için mi böyle yoksa bu normal mi?Yaşadığınız talihsizlikler için üzüldüm Emre bey özellikle de benim tavsiye etmemden sonra. Ama ben oraya gitmeden önce çok fazla veteriner araştırdım İstanbul'da Ankara'da. Evet kuşlardan anlıyoruz diyenlerin eğitim özgeçmişlerine baktığımda ya özgeçmiş yoktu ya da kuşlarla ilgili bi seminer dahi yoktu. Avian vet yani kuş veterineri sertifikası olan tek veteriner bunlardı ben de bi sıkıntı yaşamadığım için size güvenerek tavsiye ettim.Umarım yaşanan sıkıntılara değer de kuşunuz eski sağlığına kavuşur. Bence işe gitmeden önce kuşu beslerseniz işte olduğunuz süre boyunca bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum tabii ki ustalar daha iyi bilir. Pelet mamayı alıp almama konusu size kalmış ama bana da deneme amaçlı bi 100 gr verdiler yem yiyen iki kuşum yüzüne bile bakmadılar.