Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Şurup ağzına damlatacaksınız.
Eczaneden Flagyl alın. İlk iki gün 12 saat arayla 2'şer damla damlatın. Sonrki günler birer damla 12 saat arayla. Tedavi duruma göre 7-10 gün sürecek.[/QUOTE
Bişey olmaz demi hani öldürücü bir şey değil? Veya öyleyseEczaneden Flagyl alın. İlk iki gün 12 saat arayla 2'şer damla damlatın. Sonrki günler birer damla 12 saat arayla. Tedavi duruma göre 7-10 gün sürecek.
Eczaneden Flagyl alın. İlk iki gün 12 saat arayla 2'şer damla damlatın. Sonrki günler birer damla 12 saat arayla. Tedavi duruma göre 7-10 gün sürecek.[/QUOTE
Bişey olmaz demi hani öldürücü bir şey değil? Veya öyleyseEczaneden Flagyl alın. İlk iki gün 12 saat arayla 2'şer damla damlatın. Sonrki günler birer damla 12 saat arayla. Tedavi duruma göre 7-10 gün sürecek.
yok öyle değil hastalığı diyorumÖldürücü olsa neden tavsiye edeyim ? Şüpheleriniz varsa veterinere başvurun.
İlk başlrda tüy döküyodu o şekildeydi ondandır dedim vişey yapmadım ama sıkıntı olmaz inşallah.Öldürücü olsa neden tavsiye edeyim ? Şüpheleriniz varsa veterinere başvurun.
Peki sağolun siz üretici falan mısınız yoksa sizde olduda işe yaradığı için mi yanlış anlamayın.Öldürücü olduğunu sanmam. 4. gün dışkıyı ve gelişmeleri paylaşın.
Dışkı resmi paylaştım bu gün yukardaHocam söylediklerimi unutun ve bir veterinere başvurun. 3 defa söylememe rağmen dışkı resmi bile paylaşmadınız. sizinle tedavi süreci yürütemeyiz. Başka biri dışkı paylaşmıştı sizin paylaştığınızı sanarak tedavi önerdim. Dediğim gibi veterinere başvurmanız gerek.
İshal olduğundan eminim sizede fotoğraf attım kafesi temizleyip bi kenara koydum eşini çıkarttım uçurttum oda içindeydi yapmış 3defa dışkı bende size gönderdimHocam söylediklerimi unutun ve bir veterinere başvurun. 3 defa söylememe rağmen dışkı resmi bile paylaşmadınız. sizinle tedavi süreci yürütemeyiz. Başka biri dışkı paylaşmıştı sizin paylaştığınızı sanarak tedavi önerdim. Dediğim gibi veterinere başvurmanız gerek.