İnci zümrüt
Meraklı Üye
Bunlar çift jangisi hangisi bilmem ama o tabdakiler katı gözüküyor hep benim görüşümce.Dışkı resmini paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
İlk resimdeki dışkı yeni büyük ihtimallede dediğim kuşun.Bunlar çift jangisi hangisi bilmem ama o tabdakiler katı gözüküyor hep benim görüşümce.
Bide bişey etkiler mi bilmem ama uyku uyuma şeklide deişti normalde ayakta uyuyordu son zamanlarda kfasını sırtına koyup uyuyoDışkı resmini paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
Hasta olmayan kuşu kafesim yok başka içinde dursa hasta olur mu kiVe şimdiden önlem amaçlı sularına yarım suluğa 10 damla sirke damlatın. Varsa beyaaz sirke daha iyi olur.
. Sirke içirince kenine geldi sanki biraz tüyleri indi ama uykulu bakıyo azcıkHastalıkların çoğu bulaşıcıdır. Ve yüksek ihtimalle de diğerine de bulaşmıştır. Eğer bağışıklığı güçlüyse küçük bir ihtimal hastalığı kapmayacaktır. Bir kafes almanız iyi olacak. Veya ikisine de tedavi uygulayacaksınız.
Dışkısı normale döndü atmaya gerek duymadım çekip atmaya sert dağınık deil az önce tekrar baktım cin gibiydi aspirin ezip ber demişti babannem dedini yaptım suya kattım yarısını etkili oldu sirkeyide 1çay kaşığı içirdimSirke tedavi edici değildir. Hastalığı baskılar belki. Hala dışkı paylaşmadınız risk alıyorsunuz.
Suskunluğu kalktı ötmeye bşladı hateketlrndi.Sirke tedavi edici değildir. Hastalığı baskılar belki. Hala dışkı paylaşmadınız risk alıyorsunuz.
Bu arada ilgilendiğiniz için çok sağolSirke tedavi edici değildir. Hastalığı baskılar belki. Hala dışkı paylaşmadınız risk alıyorsunuz.
aSirke tedavi edici değildir. Hastalığı baskılar belki. Hala dışkı paylaşmadınız risk alıyorsunuz.
Sirke tedavi edici değildir. Hastalığı baskılar belki. Hala dışkı paylaşmadınız risk alıyorsunuz.
Tam olarak ne yapmak gerekir hemen yapıyım.Sirke tedavi edici değildir. Hastalığı baskılar belki. Hala dışkı paylaşmadınız risk alıyorsunuz.
Bunları suya mı yoksa ağzına mı birde hap olarak mı şurup olarak mıEczaneden Flagyl alın. İlk iki gün 12 saat arayla 2'şer damla damlatın. Sonrki günler birer damla 12 saat arayla. Tedavi duruma göre 7-10 gün sürecek.