Muhabbet kuşum hasta

Her gün günde 2 kez tazeleyerek verin eşit aralıklarla yenileyin olabikdiğince taze ilaç içsin
Abi Günaydın dışkısının son hali https://hizliresim.com/45k4og5
Dediğiniz gibi haftasonu sürekli yenileyerek verdim Sulphamezathine ilacını bu sabahta yeniledim haftasonu daha müsait olduğum için daha iyi ilgilendim ilaç ile dışkı düzeldi uyku hali devam ediyor kusmasıda sayenizde yok oldu.

Dışkılar düzelmiş 5 tam güne tamamlayın tedaviyi. Şuan kafesi ve tüm ekipmanlarını dezenfekte edin. Genel durumu nasıl ? Canlanma oldu mu kuşta kabarması geçti mi ?

Dışkılar düzelmiş 5 tam güne tamamlayın tedaviyi. Şuan kafesi ve tüm ekipmanlarını dezenfekte edin. Genel durumu nasıl ? Canlanma oldu mu kuşta kabarması geçti mi ?
Desteğiniz için teşekkür ederim. Videosunu çekerim size 3 gün öncesine kadar ki uyku hali ve kabarması yok. Kusması da bitti arada kartonpiyere çıkıyor yakaladıkça aşağı indiriyorum. Kafes kuşu değil sadece uyumak ve yemek su için kafesinde

Rica ederim geçmiş olsun. Yarından itibaren 15 gün boyunca her gün probiyotik haftada 2 vitamin desteği verin. Dezenfekteyi ihmal etmeyin ama.

Rica ederim geçmiş olsun. Yarından itibaren 15 gün boyunca her gün probiyotik haftada 2 vitamin desteği verin. Dezenfekteyi ihmal etmeyin ama.
Eve gider gitmez dezenfekte edeceğim. Sirke yeterli olur mu ? birde vitamin gervit var harici öneriniz varsa alırım. Probiyotik veterinerden aldım tel kullanımlık için pahalıya satılıyor yine öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevirim

Eve gider gitmez dezenfekte edeceğim. Sirke yeterli olur mu ? birde vitamin gervit var harici öneriniz varsa alırım. Probiyotik veterinerden aldım tel kullanımlık için pahalıya satılıyor yine öneriniz varsa paylaşırsanız çok severim

Sirke dezenfektan değildir dolayısı ile işe yaramaz. Virkon s veya zefiran forte gibi dezenfektanlar alın ve kafes ekipmanları dezenfekte ediniz.

Eve gider gitmez dezenfekte edeceğim. Sirke yeterli olur mu ? birde vitamin gervit var harici öneriniz varsa alırım. Probiyotik veterinerden aldım tel kullanımlık için pahalıya satılıyor yine öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevirim
Gervit vitamin için yeterlidir. Probiyotik için de kanatlıoil prozim ( plus olmayandan ) alabilirsiniz.

Geri