Nereden aldınız?Ben tospiğe gerwit verdikten sonra böyle oldu. Acaba o mu dokundu
Nereden aldınız?Ben tospiğe gerwit verdikten sonra böyle oldu. Acaba o mu dokundu
Gr pet diye bir satıcıdan buradaki arkadaşlar önermişti ondan mı oldu acaba ben iyi bakayım derken kötü bişey mi yaptım çok üzgünüm şuanNereden aldınız?
ozaman gervit w den olamamıştır.elinizde varsa probiyotik verin.Gr pet diye bir satıcıdan buradaki arkadaşlar önermişti ondan mı oldu acaba ben iyi bakayım derken kötü bişey mi yaptım çok üzgünüm şuan
Peki neyi var ishal miozaman gervit w den olamamıştır.elinizde varsa probiyotik verin.
İki dışkısıda böyle şuanKafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım.
Kuş şuan aç, yani kursak boş. Yumurta haşlayın, sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin. Çay kaşığı ya da şırınga ile kuşa yedirin..İki dışkısıda böyle şuan
Tamam çok teşekkürler peki ilaç kullanmalı mıyımKuş şuan aç, yani kursak boş. Yumurta haşlayın, sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin. Çay kaşığı ya da şırınga ile kuşa yedirin..
Rica ederim. Kuşu besledikten sonra tekrar dışkı fotoğrafı atın, ona göre durum değerlendirmesi yaparız..Tamam çok teşekkürler peki ilaç kullanmalı mıyım
Kuruma hastalığı var dediler çok üzüldüm napıcam benRica ederim. Kuşu besledikten sonra tekrar dışkı fotoğrafı atın, ona göre durum değerlendirmesi yaparız..
Kim dedi kuruma hastalığı olduğunu? Kuruma diye bir hastalık yoktur. Hayvan bir hastalık nedeniyle zayıflar, zayıfladığı için de herkes kuruma der...Kuruma hastalığı var dediler çok üzüldüm napıcam ben
Yani kursak mantarı dedilerKim dedi kuruma hastalığı olduğunu? Kuruma diye bir hastalık yoktur. Hayvan bir hastalık nedeniyle zayıflar, zayıfladığı için de herkes kuruma der...
Siz dışkı fotoğraflarını atın besledikten sonra..
Besledim ama böyle dışkıladıYani kursak mantarı dediler
Tamam siz sabah tekrar dışkı fotoğrafı atarsınız.Besledim ama böyle dışkıladı
TeşekkürlerTamam siz sabah tekrar dışkı fotoğrafı atarsınız.
Sabaha karşı böyle dışkıladıTeşekkürler
Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım.Sabaha karşı böyle dışkıladı
Tamamdır neyi var ölmez dimi ne olur bişey söyleyinVeterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım.
Dışkısı böyleVeterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım.