Güncel dışkı fotosu paylaşınArkadaşlar kuşum halsiz sürekli uyuyor yardım eder misiniz. Albino olan sürekli uyuyor. Dışkısı normal aöa şu sıralar biraz fazla vitamini kaçırdım galiba. Acaba ben mş bir hata yaptım Ekli dosyayı görüntüle 55263
Tamamdır şuan yeni değiştirdim peçetesini bir süre sonra atıcamGüncel dışkı fotosu paylaşın
Dışkısı bu şekilde yardım edin lütfen elim ayağıma dolandıTamamdır şuan yeni değiştirdim peçetesini bir süre sonra atıcam
Kuyruk sallaması var mı dışkı cıvık ve dağınık kuşlarınıza hangi tür vitamin probiyotik kullanıyorsunuzDışkısı bu şekilde yardım edin lütfen elim ayağıma dolandı
Çok sinirlerim bozuldu napıcam bilemedim ya arıyorum veteriner açmıyor daKusmuşta @Recai SULAMİS hocamız baksa daha iyi olur
Öncelikle telaş yapmayın sakin olun yem yemesi nasıl kabarık ne kadar süredir duruyor kafes içinde durgun mu hareket ediyor muÇok sinirlerim bozuldu napıcam bilemedim ya arıyorum veteriner açmıyor da
@yao akoDışkısı bu şekilde yardım edin lütfen elim ayağıma dolandı
Az yiyor az hareket ediyor napıcam bilemedim çok üzgünüm
Az yiyorsa yumurtanın sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin şırınga ile siz verin dal darısı da asabilirsiniz toparlanmasını sağlayacaktırAz yiyor az hareket ediyor napıcam bilemedim çok üzgünüm
Dal darıyı verdim hemenAz yiyorsa yumurtanın sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin şırınga ile siz verin dal darısı da asabilirsiniz toparlanmasını sağlayacaktır
Elinizde probiyotik vitamin var mı ,probiyotik bağırsak florasını düzenlerDal darıyı verdim hemen
Almıştım aslında bir iki gün önce verdim probiyotikElinizde probiyotik vitamin var mı ,probiyotik bağırsak florasını düzenler
Düzenli belli ölçülerde probiyotik vitamin verirseniz fayda görürsünüz.elinizde hangi markanın var ? Röhnfried, Nekton gibi markalar daha kaliteli ve kuşlar için yararlı.Almıştım aslında bir iki gün önce verdim probiyotik
Röhnfried var evde onı vereyimDüzenli belli ölçülerde probiyotik vitamin verirseniz fayda görürsünüz.elinizde hangi markanın var ? Röhnfried, Nekton gibi markalar daha kaliteli ve kuşlar için yararlı.
İyi olur.Dışkı ne cıvık olmalı ne de katı ,iz bırakmamalı.kuşların dışkıları yedikleri besinlerden dolayı değişebilir önemli olan uzun süredir aynı durumu tekrar etmemesidir .Bilgim dahilinde yanıtlıyorum,arkadaşlarım gördüklerinde yardımcı olacaktırlar.Siz kuşun aç kalmamasına dikkat edinRöhnfried var evde onı vereyim
İnşallah yardım eden olmazsa veterinere götürücemİyi olur.Dışkı ne cıvık olmalı ne de katı ,iz bırakmamalı.kuşların dışkıları yedikleri besinlerden dolayı değişebilir önemli olan uzun süredir aynı durumu tekrar etmemesidir .Bilgim dahilinde yanıtlıyorum,arkadaşlarım gördüklerinde yardımcı olacaktırlar.Siz kuşun aç kalmamasına dikkat edin
Sitedeki benzer konu başlıklarına da bakabilirsinizİnşallah yardım eden olmazsa veterinere götürücem
Ben tospiğe gerwit verdikten sonra böyle oldu. Acaba o mu dokunduSitedeki benzer konu başlıklarına da bakabilirsiniz