Neden olmasın dünür olmak isterimKesinlikle katılıyorum, o zaman özelden atın oğluşu bana diyormuşum kızıma damat ararcasına Şamil efendi duymasın sağlam yerim kalmaz
Neden olmasın dünür olmak isterimKesinlikle katılıyorum, o zaman özelden atın oğluşu bana diyormuşum kızıma damat ararcasına Şamil efendi duymasın sağlam yerim kalmaz
Bende isterdim de 1 ay önce ısırdığı yer duruyor Şamil'in Şimal hanım hiç keyfi ısırmaz beni Şamil'i büyükken aldığım için öyle huyları var maalesef, 1 kolumdan vazgeçersem tabi ki dünür olabilirizNeden olmasın dünür olmak isterim
Ben hiç kullanmıyorum onu. Peki kuş kumu, kalamar kemiği gibi önemli bir faktör mü? Yani olmazsa olmaz mı ona göre temin edeyim?Kuş kömürünün düzenli kullanımı kuşun vücudundaki toksin maddelerden arınması sağladığını gibi ishale vs iyi geliyor. Muhabbetler obur ve meraklı canlılar kuş kömürü kullanımı olası zehirlenmelerin önüne geçebiliyor diye biliyorum. Veterinerler kullanımını bu yüzden tavsiye ediyorlar.
Ben Kuş Kömürünü İlk Defa Duydum Ben Kalamar Kemiği Ve Kuş Kumu Kullanıyorum Onlar Işe YararmıKuş kömürünün düzenli kullanımı kuşun vücudundaki toksin maddelerden arınması sağladığını gibi ishale vs iyi geliyor. Muhabbetler obur ve meraklı canlılar kuş kömürü kullanımı olası zehirlenmelerin önüne geçebiliyor diye biliyorum. Veterinerler kullanımını bu yüzden tavsiye ediyorlar.
Hayır olmazsa olmaz değil. Kullanım tercihi size kalmış. Zaten incelediğim bir çok grit kuş kumunun içinde kömürde var. Kullandığınız kumun içeriğine bir bakın isterseniz.Ben hiç kullanmıyorum onu. Peki kuş kumu, kalamar kemiği gibi önemli bir faktör mü? Yani olmazsa olmaz mı ona göre temin edeyim?
Kuş kumunuzun içeriğine bir bakın gördüğüm kadarıyla bir çoğunda kömür bulunuyor zaten. Bu kömür biyolojik kömür yanlış anlaşılmaya meyil vermeyim. Kuşlar için özel üretiliyor. Yabani tohum kullanıyorsanız onun içinde de olabilir.Ben Kuş Kömürünü İlk Defa Duydum Ben Kalamar Kemiği Ve Kuş Kumu Kullanıyorum Onlar Işe Yararmı
Ben goldwings kuş kumu kullanıyorum beyaz incecik bir şey. Akvaryum kumuna benziyor ama kuşumda yemli dışkı sorunu vardı o kum işe yaradı gibi. Her neyse onun içinde olacağını sanmıyorum ama ben, teşekkür ederim sizeHayır olmazsa olmaz değil. Kullanım tercihi size kalmış. Zaten incelediğim bir çok grit kuş kumunun içinde kömürde var. Kullandığınız kumun içeriğine bir bakın isterseniz.
Genelde muhabbetlere verilen anasonlu ince kum kullandığınız. İçinde siyah tohum gibi yapılar varsa kömürdür. Elinizle ezmeye çalıştığınızda biraz siyahlık bırakır zaten. Oradan anlayabilirsiniz.Ben goldwings kuş kumu kullanıyorum beyaz incecik bir şey. Akvaryum kumuna benziyor ama kuşumda yemli dışkı sorunu vardı o kum işe yaradı gibi. Her neyse onun içinde olacağını sanmıyorum ama ben, teşekkür ederim size
Bende ince kum kullanıyorum, bencede yok kömür grit yani iri taneli kumlarda bulunuyordur belki ama onu nasıl yerler ince bişey değil, ben ince kumu öneririm kum için, kömürde çok çok şart bir şey değilBen goldwings kuş kumu kullanıyorum beyaz incecik bir şey. Akvaryum kumuna benziyor ama kuşumda yemli dışkı sorunu vardı o kum işe yaradı gibi. Her neyse onun içinde olacağını sanmıyorum ama ben, teşekkür ederim size
Aslında siyah bir şeyler var içinde. Belki sizin dediğinizdendirGenelde muhabbetlere verilen anasonlu ince kum kullandığınız. İçinde siyah tohum gibi yapılar varsa kömürdür. Elinizle ezmeye çalıştığınızda biraz siyahlık bırakır zaten. Oradan anlayabilirsiniz.
Evet ince benimkide @hayvanseverr arkadaşında dediği gibi anasonlu heralde kokuyor çünkü. İçindeki siyahlıkları kömürdür belkiBende ince kum kullanıyorum, bencede yok kömür grit yani iri taneli kumlarda bulunuyordur belki ama onu nasıl yerler ince bişey değil, ben ince kumu öneririm kum için, kömürde çok çok şart bir şey değil
Paketi atmasaydım içeriği okurdum, onuda kavanozda saklıyorumEvet ince benimkide @hayvanseverr arkadaşında dediği gibi anasonlu heralde kokuyor çünkü. İçindeki siyahlıkları kömürdür belki
Şimdi baktım benim kullandığım goldwings kabında içerik bile yazmıyorPaketi atmasaydım içeriği okurdum, onuda kavanozda saklıyorum
Bende internetten baktımda yazmamışlar, büyük ihtimalle yok diye tahmin ediyorumŞimdi baktım benim kullandığım goldwings kabında içerik bile yazmıyor
Sağ köşedeki siyahlıklar kömür hocam. Hangi markanın kumunu kullanıyorsunuz? Kum alıcam da aklımda bulunsun.Siyah parçacıkların kömür olabileceğini düşündüm, var sanırsam
Garden mix sarı bir paketi hocam, memnunum güzel tüketiyor iki kuşumdaSağ köşedeki siyahlıklar kömür hocam. Hangi markanın kumunu kullanıyorsunuz? Kum alıcam da aklımda bulunsun.
Pardon pardon garden mix değil gold wings, paketi atmıştım o yüzden karıştırdım internetten baktım öyle aklıma geldiGarden mix sarı bir paketi hocam, memnunum güzel tüketiyor iki kuşumda
Tamamdır hocam, bende bu markaya bakayım. Teşekkür ederim.Pardon pardon garden mix değil gold wings, paketi atmıştım o yüzden karıştırdım internetten baktım öyle aklıma geldi
Gold Wings Gw Classic Kuş Kumu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gold Wings Gw Classic Kuş Kumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl