İsmail ERDEN
Emektar Üye
Hocam yeni yaptığıda böyle. Yemlikteki yemleri alıp tek tek aşağı attı. Yeni dışkıyı oraya yapmış yemlerin içinde.Yeni yapılan dışkı varsa atın bir de ona bakalım
Hocam yeni yaptığıda böyle. Yemlikteki yemleri alıp tek tek aşağı attı. Yeni dışkıyı oraya yapmış yemlerin içinde.Yeni yapılan dışkı varsa atın bir de ona bakalım
İlk dışkılara bakınca dışkılar çok güzel toparlanmış ilaç tedavisini 7 güne tamamlayın bence tamamen düzelmiş olsun, kanat altı fotoğrafı mevcut mu?Hocam yeni yaptığıda böyle. Yemlikteki yemleri alıp tek tek aşağı attı. Yeni dışkıyı oraya yapmış yemlerin içinde.
Hocam eskiden veterinerlere atmak için çekmiştim. Şu an mevcut değil, elime alıp çekebilirim ama şimdi neşesi çok iyi maşallah, elime alınca bir süre neşesi kaçıyor yem yemiyor. Yarın duruma göre elime alıp çekeyim. Kanadının altındaki tüyleri yoldu ilk önce. Sonra gagası ile sürekli orayı kaşıyor ve deliyor. Bazen bir yerden kanıyor bazen 3-4 noktadan kanıyor. Şu an orda tüy yok, derisi gözüküyor.İlk dışkılara bakınca dışkılar çok güzel toparlanmış ilaç tedavisini 7 güne tamamlayın bence tamamen düzelmiş olsun, kanat altı fotoğrafı mevcut mu?
Dışkıları fena değil. 3 gün probiyotik ve multivitamin takviyeside yapın..Ekli dosyayı görüntüle 50566Ekli dosyayı görüntüle 50567
Hocam bugün öğlen tam dolu dolu 7 gün oldu ilaç vereli. Dışkıları bu şekilde. Altlarını temizlememiştim dışkılarının fotoğrafını çekcem diye. Şimdi temizledim.
@Recai @ADRIAN
sulphamezathine ilacını vereyim mi hocam yoksa normal su koyayım mı artık?Dışkıları fena değil. 3 gün probiyotik ve multivitamin takviyeside yapın..
İlacı kesin, probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın 3 gün boyunca.sulphamezathine ilacını vereyim mi hocam yoksa normal su koyayım mı artık?
Probiyotik yok galiba hocam, 6-7 ay önce aldığım probiyotik+prebiyoitik vardı buzdolabında saklıyorum beyaz toz. Ondan versem olur mu? multivitamin olarak trocan ve aminosol var hangisini vereyim?İlacı kesin, probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın 3 gün boyunca.
Probiyotiğin skt si geçmemişse kullanın. Multivitamin olarak trocan kullanabilirsiniz.Probiyotik yok galiba hocam, 6-7 ay önce aldığım probiyotik+prebiyoitik vardı buzdolabında saklıyorum beyaz toz. Ondan versem olur mu? multivitamin olarak trocan ve aminosol var hangisini vereyim?
Probiyotik ve multivitamin takviyesi yaptınız mı?Ekli dosyayı görüntüle 50642Ekli dosyayı görüntüle 50643Ekli dosyayı görüntüle 50644
Hocam 8 gün dolu dolu sulfemetazin verdikten sonra ilacı kestim. Bugün bu şekilde dışkı yaptı. Acaba aynı hastalık mı ya da geçici birşey mi?
@ADRIAN @Recai
Probiyotiği veterinerden aldım, poete koymuştu. SKT'sini bilmediğim için vermedim. Acaba koksidiyoz tam geçmemiş mi?Probiyotik ve multivitamin takviyesi yaptınız mı?
İlaçtan sonra probiyotik takviyesi mutlaka yapılmalı. Probiacti bird alın, kullanın 3 gün.Probiyotiği veterinerden aldım, poete koymuştu. SKT'sini bilmediğim için vermedim. Acaba koksidiyoz tam geçmemiş mi?
Hocam bunu en erken yarın öğlen alıp verebilirim. Tehlikeli bir durum olur mu?İlaçtan sonra probiyotik takviyesi mutlaka yapılmalı. Probiacti bird alın, kullanın 3 gün.
Dışkıların arasında normal oln dışkılarda var. Tehlikeli bir durum değil..Hocam bunu en erken yarın öğlen alıp verebilirim. Tehlikeli bir durum olur mu?
Hocam o normal olanları dün yaptı. Bugün öğleden sonra dışkıları bozuldu.Dışkıların arasında normal oln dışkılarda var. Tehlikeli bir durum değil..
Tekrar güncel dışkıları atarmısınız. Ben size önceden de söyledim diye hatırlıyorum, verin demiştim o probiyotiği.Hocam o normal olanları dün yaptı. Bugün öğleden sonra dışkıları bozuldu.
6 ay kadar önce veterinerden probiyotik+prebiyotik almıştım. Beyaz toz halde. Buzdolabında saklıyorum. Ondan versem olur mu acaba?