Fatih Atalar Yeni Üye Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 60 Tepkime puanı 9 8 Şub 2019 #21 Hayvansever03' Alıntı: Mamayı avcunuza koyup kuşa uzatmayı denediniz mi? Avcunuzdan yemeye alışkında bu şekilde yiyebilir. Genişletmek için tıkla ... Evet alışkın denemedim aklıma gelmedi bu akşam birde öyle deneyeyim
Hayvansever03' Alıntı: Mamayı avcunuza koyup kuşa uzatmayı denediniz mi? Avcunuzdan yemeye alışkında bu şekilde yiyebilir. Genişletmek için tıkla ... Evet alışkın denemedim aklıma gelmedi bu akşam birde öyle deneyeyim
Fatih Atalar Yeni Üye Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 60 Tepkime puanı 9 8 Şub 2019 #22 Pamir06' Alıntı: Sadece b vitamini yeterli olur mu benim kuşta cok döküyor dun kuyruğu kısaldı. Göğsü acılmaya baslıyor sanki Genişletmek için tıkla ... Şuanlık bi fayda almadım faydasını görürsem paylaşacağım tekrar
Pamir06' Alıntı: Sadece b vitamini yeterli olur mu benim kuşta cok döküyor dun kuyruğu kısaldı. Göğsü acılmaya baslıyor sanki Genişletmek için tıkla ... Şuanlık bi fayda almadım faydasını görürsem paylaşacağım tekrar