Kuş kendini toparlayamazsa stresten ölür. Rahat hareket edememek, sağlıklı olmamak onlarda çok stres oluşturur. Allah yardımcın olsun.
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Kuş kendini toparlayamazsa stresten ölür. Rahat hareket edememek, sağlıklı olmamak onlarda çok stres oluşturur. Allah yardımcın olsun.
1damla ver boğazını ovustur 1damla ver boğazını ovustur
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birsey daha soracam kuşun resimlerini attınız ama karin bolgesindeki tüyler ne durumda ve deride morarma varmi acaba derinin tam net resmini yollarmısıniz?NORMALDE DE İKİ GÜNDE BİR DEĞİŞTİRİYORDUM BİR SÜREDİR BEN İLGİLENEMEDİM ONLARLA AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BUNDAN SONRA HER GÜN SULUKLARI VE KAFESİN TABANINI TEMİZLEYECEĞİM YARIN İLK İŞİM DE DEDİĞİNİZ İLACI ALMAK OLACAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN İLGİNİZ İÇİN İNŞALLAH ONU İYİLEŞTİREBİLİR ACISINI DİNDİREBİLİRİZ.
RESİM GELMEDİ GÖREMEDİM AMA KARIN BÖLGESİNİ ÇEKİP YOLLAYAYIM SİZE HATTA NUMARANIZ VARSA VİDEO GÖNDERMEK İSTERİM HAKEZA BUGÜN ARKADAŞ GİTTİ İLACI BULAMADI ORADAKİ Bİ VETERİNER ENROCURE %10 ORAL ÇÖZELTİ ADINDA BAŞKA BİR İLAÇ ÖNERDİ KURUMA OLMAYABİLİRDE DEDİ İLK KEZ KARŞILAŞIYORUM BÖYLE BİR VAKA İLE DEDİ BİR DE SİZ BAKSANIZ OLUR MU
Bu şekildemi acaba?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi