Kavrayabiliyor yürüyebiliyor o konuda herhangi bir problem yok ama morlaştıAyağındaki morluktan kastınız nedir ?Tüneği kavrayabiliyor mu ?
Kavrayabiliyor yürüyebiliyor o konuda herhangi bir problem yok ama morlaştıAyağındaki morluktan kastınız nedir ?Tüneği kavrayabiliyor mu ?
Kaç gram olduğunu bilmiyorum veterinerimizin verdiği serumu ve birazcık bebek maması verdik ama çok zorlanıyoruz verirken şu an sadece boğazından 1 damla da olsa o serumun gitmesinin derdindeyizŞuan kaç gram yavrucak .ilaçlar onu uykulu durgun yapıyordur.Şırınga ile yumurta maması verdiniz mi
Dışkılarını yakından atın
@Recai SULAMİS hocam bu ayna mevzusunu kaçtır görüyorum çok üzülüyorum her seferinde aynanın zararlarını söylüyorum ama yetmiyor.Sitede aynanın zararları için konu başlığı olsa iyi olur.Evet bugün öğlen aynasının üstünde uyudu
Bebek maması zararlı onun yerine haşlanmış yumurtanın sarısını muhallebi kıvamına getirip verebilirsiniz.Dal darıda mümkün.Kaç gram olduğunu bilmiyorum veterinerimizin verdiği serumu ve birazcık bebek maması verdik ama çok zorlanıyoruz verirken şu an sadece boğazından 1 damla da olsa o serumun gitmesinin derdindeyiz
Ne diceğimi bilemiyorum. Zaten kalp atışları bir insana göre fazla elinize almanız beslemeniz serum vermeniz Allah ikinizinde yardımcı olsun .Bebek maması kuşlar için uygun değilKaç gram olduğunu bilmiyorum veterinerimizin verdiği serumu ve birazcık bebek maması verdik ama çok zorlanıyoruz verirken şu an sadece boğazından 1 damla da olsa o serumun gitmesinin derdindeyiz
Bebek maması zararlı onun yerine haşlanmış yumurtanın sarısını muhallebi kıvamına getirip verebilirsiniz.Dal darıda mümkün.Bebek maması zararlı onun yerine haşlanmış yumurtanın sarısını muhallebi kıvamına getirip verebilirsiniz.Dal darıda mümkün.
Teşekkür ederim mahvolduk ailecek elimizden geleni yapıyoruz Allah’tan şifa bekliyoruzNe diceğimi bilemiyorum. Zaten kalp atışları bir insana göre fazla elinize almanız beslemeniz serum vermeniz Allah ikinizinde yardımcı olsun .Bebek maması kuşlar için uygun değil
Eğer bakteriyel bir sıkıntı yoksa aspurda verebilirsiniz belirli miktarda.Bebek maması zararlı onun yerine haşlanmış yumurtanın sarısını muhallebi kıvamına getirip verebilirsiniz.Dal darıda mümkün.
Teşekkür ederim yarın deneyeceğim
TeşekkürlerEğer bakteriyel bir sıkıntı yoksa aspurda verebilirsiniz belirli miktarda.
Arkadaş neye dayanarak bunu söylüyorsun moral bozmadan başka bir işe yaramıyorGeçmiş olsun o kuş ölür..
3,4 tane dışkı yapsın öyle atın ve de yakından çekin.
Sorun odaklı degil sonuç odaklı olunmalı canı verende alanda Allahtır. Bu tarz yoruma gerek yok.Geçmiş olsun o kuş ölür..
Buraya yardım etmeniz bir öneride bulunmanız için derdimi yazdım moralimiz zaten çok bozuk lütfen öneride bulunmucaksanız cevap vermeyin.Sorun odaklı degil sonuç odaklı olunmalı canı verende alanda Allahtır. Bu tarz yoruma gerek yok.