@Mesuttt birde kafesi kacma yeri gibi saniyor obur kusa boyle bi itisme saldirma durumunda mudahle ediyorum elimi iceri atonca kizacagami anlayip kaciyor kuluckaya
Normaldir yapmamasi gereken bütün şeyleri yapıyor o kuşu ayırın gitsin uğraşmayın yazık olmasın 13.14 yaşlarımda evcil bir dişi kuşum vardı 4 sene sonra eş aldık geldiği gün çiftleşti kuluçkaya yattı sorunsuz çıkardı yavruları her kuşun karakteri bir değil yani her evcil hayvan kuluçkaya bakmaz diye birşey yok her eş kuş bakıcı diye birşey de yok o yüzden bir süre rahat bırakın baktın olmuyor ayır gitsin çok bir beklentin olmasın@Mesuttt ve kuluckanin icine diskisini yapiyor
Fotoğraf çek at baksınlar ben yumurta sıkışmasından anlamam ama yumurta var mi yok mu söylerim ona fındıkbaba yada Recai baba bakar@Mesuttt yumurtayla diskisi karistiriyor olabilirmi pop kismi sismis sabki yumurtasini yapamiyor gibi 3.gube girdik yumurtasini yapmadi
Kardeşim bırak hayvan hayatını yaşasın kısırlaştırmak nedir bir tane kuş besliyorsun ver onu kuşçuya kendi kurşunla anlaş besle ne bilim ama bırak hayvan hayatını yaşasın herkes doğasında güzel@Nurullah İnci amacim yavru almak deil kus kisirlastirmak icin bir cozum varsa uygularim
Ver komşuna eşine dostuna sen gelene kadar baksın bak elimde yavru dişi vardi erkek yormasin yıpratmasin diye komşuma verdim büyüyen kadar kalsın hem bir hafta onun suyunu yemini kim degisicek@Mesuttt dogru diyorsun ama ben tatile gittigimde 1 hafta kusda aklim kalicak stresten olur yanlizliktan olur diye korkum vat
-Dişi kuşlar kızıştıklarında ısırıyorlar genelde. Bir de içinde olduğu durumdan dolayı agresifleşmesi pek tabii.@Nurullah İnci kusun fotosunu cekemiyorum birden sinirlenmeye basladi cok sert birsekilde isirmaya basladi elimi kanatti bornalde yapmazdi 3.gun biticek yumurta yok acaba icerideki yumurtadan olabilirmi alayimmi
Kalsiyum eksikliği sanırım@Nurullah İnci yumurtasinin yapti kulucka disinda ezik buzuk etrafi beyazlamis degisik bi yumurta sanki icinde ezmis gibi kusda suan bir sıkınti yok
-Erkeği ayırın, yuvalığı çıkarın. Erkeği ya başka bir kafese alın ya da sahiplendiğiniz yere götürün.@Nurullah İnci yumurtasinin yapti kulucka disinda ezik buzuk etrafi beyazlamis degisik bi yumurta sanki icinde ezmis gibi kusda suan bir sıkınti yok
Kabuğu ince olsa ya da akıntı şeklinde bir şey olsa sadece kalsiyum eksikliği denebilir. Ama bence, sorun sadece kalsiyum değil.Kalsiyum eksikliği sanırım
Ne diyim baba adam 3 suluk koyup tatile gidicem diyor ne anlatasin kiKabuğu ince olsa ya da akıntı şeklinde bir şey olsa sadece kalsiyum eksikliği denebilir. Ama bence, sorun sadece kalsiyum değil.