Priceless097
Yeni Üye
İyi günler, ilacı yeni temin edebildim. Levadoksu verdiler nasıl kullanmalıyım ilacı?Rica ederim.
İyi günler, ilacı yeni temin edebildim. Levadoksu verdiler nasıl kullanmalıyım ilacı?Rica ederim.
Tam dolu suluğa 5,6 damla ekleyin. 7 gün boyunca kullanın. İlaç kullanımı sırasında kafeste, gaga taşı, kalamar kemiği, kum varsa kaldırın.İyi günler, ilacı yeni temin edebildim. Levadoksu verdiler nasıl kullanmalıyım ilacı?
Tamam teşekkür ederim, 7 gün sonunda iyileşme olmazsa yazarım tekrardan. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim umarım iyileşir.Tam dolu suluğa 5,6 damla ekleyin. 7 gün boyunca kullanın. İlaç kullanımı sırasında kafeste, gaga taşı, kalamar kemiği, kum varsa kaldırın.
Yazarsınız, yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince. Rica ederim..Tamam teşekkür ederim, 7 gün sonunda iyileşme olmazsa yazarım tekrardan. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim umarım iyileşir.
İyi geceler, ilaç tedavisinin 5. Günündeyiz hiçbir etkisi olmadı diyebilirim. Biraz canlanıyor dışarı çıkmak istiyor çıkarttığımda da hep omuzumda duruyor sıcak yer arıyor sanırım. 2 gündür de salıncaktan düşmeye başladı dün ve bugün 2. Kez düşüyor kanatlarını açıyor geriye doğru düşüyor sonra kanatları açık bir şekilde öylece duruyor yerde elimi uzatınca da toparlanıp elime geliyor salıncağına geri koyuyorum uyuyor.Yazarsınız, yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince. Rica ederim..
İyi geceler,İyi geceler, ilaç tedavisinin 5. Günündeyiz hiçbir etkisi olmadı diyebilirim. Biraz canlanıyor dışarı çıkmak istiyor çıkarttığımda da hep omuzumda duruyor sıcak yer arıyor sanırım. 2 gündür de salıncaktan düşmeye başladı dün ve bugün 2. Kez düşüyor kanatlarını açıyor geriye doğru düşüyor sonra kanatları açık bir şekilde öylece duruyor yerde elimi uzatınca da toparlanıp elime geliyor salıncağına geri koyuyorum uyuyor.
Evet sadece gaga taşı vardı onu da çıkarttım zaten gaga taşını hiç kullanmıyordu. Ses hala devam ediyor ama gördüğüm kadarıyla burunu tıkalı o sesi ondan çıkarttığını düşünüyorum. Suyunu da içiyor takip ediyorum tekte 6-7 yudum aldığını gördüğüm bile oluyor. Şu an video çekme imkanım pek yok yarın sabah çeker atarım. Burununu temizleme ile ilgili önerebileceğiniz bir şey var mı? Çünkü sesi ondan dolayı çıkarttığını düşünüyorum ben.İyi geceler,
İlaç kullanımı sırasında kafeste, gaga taşı, kalamar kemiği, ve kumu çıkardınız değil mi?
İlaçlı suyu içtiğinden eminsiniz değil mi?
Nefes alıp verirken çıkardığı ses hala devam ediyor mu?
Video atarmısınız?
Tuzlu suyu elinize az batırıp, burun deliklerini sürün, açılacaktır. Bunu yaptıktan sonra ses çıkarıyor mu hala bakın. Yarın video da atın.Evet sadece gaga taşı vardı onu da çıkarttım zaten gaga taşını hiç kullanmıyordu. Ses hala devam ediyor ama gördüğüm kadarıyla burunu tıkalı o sesi ondan çıkarttığını düşünüyorum. Suyunu da içiyor takip ediyorum tekte 6-7 yudum aldığını gördüğüm bile oluyor. Şu an video çekme imkanım pek yok yarın sabah çeker atarım. Burununu temizleme ile ilgili önerebileceğiniz bir şey var mı? Çünkü sesi ondan dolayı çıkarttığını düşünüyorum ben.
Tamam bunu deneyeceğim, yarın da videosunu atarım. İyi geceler.Tuzlu suyu elinize az batırıp, burun deliklerini sürün, açılacaktır. Bunu yaptıktan sonra ses çıkarıyor mu hala bakın. Yarın video da atın.
Tuzlu suyu elinize az batırıp, burun deliklerini sürün, açılacaktır. Bunu yaptıktan sonra ses çıkarıyor mu hala bakın. Yarın video da atın.
Hala nefes alıp verirken ses çıkarıyor mu? Video da pek bir şey duyamadım.Buyurun videosu.
Evet tık tık ses geliyorHala nefes alıp verirken ses çıkarıyor mu? Video da pek bir şey duyamadım.
Tamam 2 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın, ondan sonra durumuna tekrar bakalım.Evet tık tık ses geliyor
Suyuna yarım aspirin koyun diye öneri aldım etkisi olur mu sizce? Burnuna da tuzlu suyu sürmeye çalıştım biraz umarım iyi gelir.Tamam 2 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın, ondan sonra durumuna tekrar bakalım.
Aspirinin Bi etkisi olmaz.Suyuna yarım aspirin koyun diye öneri aldım etkisi olur mu sizce? Burnuna da tuzlu suyu sürmeye çalıştım biraz umarım iyi gelir.
Öldü kuş, ilginize teşekkürler.Aspirinin Bi etkisi olmaz.
Başınız sağolsun.Öldü kuş, ilginize teşekkürler.