Prensesin annesi
Yeni Üye
Bu arada teşekkür ederim, baya şeyler kaptım bu gece sendenAşkım ben ilk bunu öğrettim şuan keşke öğretmeseydim diyorum
Bu arada teşekkür ederim, baya şeyler kaptım bu gece sendenAşkım ben ilk bunu öğrettim şuan keşke öğretmeseydim diyorum
içinde ş ç harfi olanlari ve tekraryan kelimleri çabuk öğrenirler babacik cicikus vbAa, bunu ilk defa duydum bak. Bunu deneyebilirim. Hatta şuan ses kaydı yapıp sabaha kadar dinlemesini sağlayacağım. Sizce hangi sözcüğü daha kolay öğrenir?
Çok teşekkür ederimusb li speaker alıp sesininizi mp3 dosyasına kaydedip yanında olmadığınız zamanlar dinletebilirsiniz. ama sizin sesinizi dinlesin birde ayarlama yapabilirseniz bir saat aynı kaydı yapmayın. 1 kere net söyleyin o sesi 1 saate yayın frekans aynı olsun
Bu işlemi telefondan yapamaz mıyım kiusb li speaker alıp sesininizi mp3 dosyasına kaydedip yanında olmadığınız zamanlar dinletebilirsiniz. ama sizin sesinizi dinlesin birde ayarlama yapabilirseniz bir saat aynı kaydı yapmayın. 1 kere net söyleyin o sesi 1 saate yayın frekans aynı olsun