Enes96
Paylaşımcı Üye
Dışı gibi geldi bana
Dışı gibi geldi bana
Tamamdir Teşekkürler solunum için ne diyebilirsiniz ? Her zaman böyle değildim gibi.6 aylık üstü, dediğiniz gibi 10 aylık veya biraz daha küçük
Doksisiklin etkenli ilaç kullanabilirsiniz, tabii sıcaklardan olmadığına eminsenizTamamdir Teşekkürler solunum için ne diyebilirsiniz ? Her zaman böyle değildim gibi.
Emin değilim malesef. Bayram süresince izler karar veririm. Ona göre karar veririz artık. Tümarkadaslara iyi geceler...Doksisiklin etkenli ilaç kullanabilirsiniz, tabii sıcaklardan olmadığına eminseniz
Burunda tıkanıklık var mıBugün kuyruğunda sanki biraz sekme vardı. Yardımcı olursanız sevinirim ishali falan ilerlesin istemiyorum. Nefes alış verişini bayram sonuna kadar takip edeceğim. Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun
Yok şuan toparladı.Burunda tıkanıklık var mı
Dışkısı da daha iyi. Probiyotik verdim dün gece şimdi tazeledim yarına kadar kalsın.Yok şuan toparladı.
Vücut ısısına göre vere rengi hafif değişiklik gösterebiliyor, 5 dakika boyunca öğürmesi tuhafÖğürme hareketi bu sanki bu hareketi yapmadan önce cere rengi koyulaştı (mor-mavileşti) sonra biraz daha açıldı gibi yanlış da görmüş olabilirim.
Sürekli değil ben ilk defa gördüm 5 dakika falan sürekli yaptıSürekli mı yapıyor bu hareketi? Bende ağzına ilaç damlatiyorum bu ara çok acı olduğu için bi süre kusma hareketi yapıyor silkiniyor
Kafes boyasını kemirmiş olabilir mi, veya başka bişey kemirmiş olabilir miSürekli değil ben ilk defa gördüm 5 dakika falan sürekli yaptı