Ciftlesme istegi yumurtlama istegi olabilir yuvaligi var mi?1.5 yaşlarında erkeğiyle çiftleşiyor lakin yumurtlamıyor.
Yuvalığı takıp bir müddet salmayın.Peki teşekkürler birde kuşlar dışarı alışık kafese yuvalığı takınca dışarı çıkamıyorlar büyük sorun, şu an yine başladı kabın içinde eşelenmeye...
Yuvalığı takıp bir müddet salmayın.
Ister istemez ilgilenir bu belki 1 ay olur belki 1 sene sonra olurDişi kuş sonunda yuvalığa girdi dün yine çiftleşmişlerdi.
Ister istemez ilgilenir bu belki 1 ay olur belki 1 sene sonra olur
Yumurta sıkışması olabilir kontrol edin.Bu kuşlar sürekli çiftleşiyor ama yumurta yok bu bir sorun mudur, yavru almaktan çok kuşun saglığı beni endişelendiriyor.
Yumurta sıkışması olabilir kontrol edin.
Kalamar kemigi mevcut mu?Yumurtlayacakmış gibi durmuyor açıkçası kanat düşüklüğü, sırtta çıkıntı, popoda şisme vs. emareler yok.Ceresi kahverengi değil sanırım cere beyaz bile olsa yumurtlayabiliyor (burada okuduğum kadarıyla) ama erkekle eş tuttular bundan eminim şu an misal yuvalığa girip çıkıyor eşeleniyor erkek yuva deliğinin önünde onu bekliyor.
Kalamar kemigi mevcut mu?
Beklemekden baska careniz yok gösterge olmasa bile siz bir yoklayın hafif siskinlik olabilir veya yumurtlayacağı zamanı gelmemistirKum, gaga taşı kalamar ve mineral blok mevcut haftada iki kere yumurta maması veriyorum yeşillik 1 kere veriyorum nane dere otu maydonoz vs. Dişi çok yaramaz bazen bir günde parçalıyor kalamar veya mineral bloğu.
Beklemekden baska careniz yok gösterge olmasa bile siz bir yoklayın hafif siskinlik olabilir veya yumurtlayacağı zamanı gelmemistir