Ü
Üye silindi 47798
Guest
1 veya 2 yıl beklemiş muhabbet kuşu daldarını kuşuma vermelimiyim yada bozulmuş oldugunu nerden anlayabilirim
Neden?atın gitsin. Taze bile olsa daldarı çok önermiyorum.
Çok karbonhidrat içeriyor. Yağlanmaya sebep olur.Neden?
Çok karbonhidrat içeriyor. Yağlanmaya sebep olur.
Valla hocam kara ciğer yağlanmasıyla uğraştıracaklarına varsın köfte yemesinlerEvet karbonhidrat değerinin yüksek olduğunu biliyorum ama kararında verilebilir bence. Kuşların köftesi kebabı sayılır
Ben limona haftada bir kızıl darı veriyorum hocam izin var mıAma hatırınız için 3 ayda bir verilmesine izin veriyorum
Çok ayıp sizden hiç beklemediğim hareketler bunlar. Veteriner adayısınız siz yaa başkası olsa kızmam da...Ben limona haftada bir kızıl darı veriyorum hocam izin var mı
Hocam kursak mantarı yüzünden zayıfladı kilo alsın diye yapmadığım şey yok aspur, yulaf, mamaÇok ayıp sizden hiç beklemediğim hareketler bunlar. Veteriner adayısınız siz yaa başkası olsa kızmam da...
Keten tohumu verin bolca. Çok da kilo alması için çabalamayın. Sağlıklı kuş ideal kilosuna kolay ulaşır.Hocam kursak mantarı yüzünden zayıfladı kilo alsın diye yapmadığım şey yok aspur, yulaf, mama
Hocam kafes içinde bile rahat durmuyor çok hareketli göğüs kemiği çok belirginleşmişti hocam bir de 75 grama kadar düşmüştü daha 85 gram anca olduKeten tohumu verin bolca. Çok da kilo alması için çabalamayın. Sağlıklı kuş ideal kilosuna kolay ulaşır.