Omercan2172
Yeni Üye
Bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın. Anlayan birinin cevabını bekliyorum
Anlamadığım için buraya atıyorum zaten. Senin bilmediğim her boka yorum yapmıyorumO zaman kendin bak denyo
Erkek. 4-5 aylık var
DogrudurErkek. 4-5 aylık var
Gün ışığında, flashsız net bir fotoğraf atar mısınız?
Disi
Yerli,erkek. Resimlerden yaşını tahmin etmek zor ama 3 aylık kadar falan.
teşekkür ederim. Bu pet shoplar çok yalan söylüyor yaErkek. 6 aylık var ama.
Selamlar öncelikle şunu soyliyim kuş ennfazla 2 2.5 aylık gagasında siyahlık hala var. dikkat etmeden yorum yapılıyorErkek. 6 aylık var ama.
Ceresinde mavileşme başlamış ve gri halka oluşmuş gözlerde.Selamlar öncelikle şunu soyliyim kuş ennfazla 2 2.5 aylık gagasında siyahlık hala var. dikkat etmeden yorum yapılıyor
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm bulanıklık ta nasıl gordunuz gri irisini benim bazı yavrularimdada 30 günlükken mavilesme erken olabiliyor önemli olan gagası siyah leke kalmicak tesekkurlerCeresinde mavileşme başlamış ve gri halka oluşmuş gözlerde.
Gagasında siyah leke yoktu ki kuşun. Bazı kuşların gaga uçları grimsi olabiliyor o geçmiyor. Yakınlaştırınca iris görünüyor. Koyu gri iris yaklaşık 6 aylıkken falan oluşur. Sizin yavrularınızda da iris elbette mevcut ama doğrudan ışık almadan seçilemiyor kopkoyu siyahmış gibi görünüyor bayağı silik. Bu kuşunki bayağı görülebilir bir iristi flashsız olduğunu düşünüyorum fotoğraflarında. Flashla çekilirse yavru kuşlarda da belli olabiliyor. Bembeyaz muhabbet kuşunda yaş tahminini irislere Ve cereye bakarak yapıyoruz.Slm bulanıklık ta nasıl gordunuz gri irisini benim bazı yavrularimdada 30 günlükken mavilesme erken olabiliyor önemli olan gagası siyah leke kalmicak tesekkurler
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw sen başka kuşu ben başka kuşu konuşuyoruz ))) karıştı ortalikGagasında siyah leke yoktu ki kuşun. Bazı kuşların gaga uçları grimsi olabiliyor o geçmiyor. Yakınlaştırınca iris görünüyor. Koyu gri iris yaklaşık 6 aylıkken falan oluşur. Sizin yavrularınızda da iris elbette mevcut ama doğrudan ışık almadan seçilemiyor kopkoyu siyahmış gibi görünüyor bayağı silik. Bu kuşunki bayağı görülebilir bir iristi flashsız olduğunu düşünüyorum fotoğraflarında. Flashla çekilirse yavru kuşlarda da belli olabiliyor. Bembeyaz muhabbet kuşunda yaş tahminini irislere Ve cereye bakarak yapıyoruz.