bvvraw
Yeni Üye
hocam mavi olan erkek yeşil olan dişiAt istersen ama Holladadan anlamam ben. Öyle boyut yok. (bence)
hocam mavi olan erkek yeşil olan dişiAt istersen ama Holladadan anlamam ben. Öyle boyut yok. (bence)
bu arada kuş 2.5 aylıkİri bir çekoslavak veya ingiliz kırığı olabilir.
Hocam üçüde mı erkek beyazlı mavili annenin siyahlı köyü mavili tamamen babanın kopyasıErkek gibi duruyor. Başka fotoğraflar ekleyin.
Bir de fotoğraf eklenmiyor ilginç şekilde. Sadece dosya ekle var daha düne kadar fotoğraf yükleme butonu vardıHocam üçüde mı erkek beyazlı mavili annenin siyahlı köyü mavili tamamen babanın kopyası
Dosya ekleye tıkladıktan sonra zaten fotoğraf yükleyebiliyorsunuzBir de fotoğraf eklenmiyor ilginç şekilde. Sadece dosya ekle var daha düne kadar fotoğraf yükleme butonu vardı
Belli boyutu yüklemiyor diğer seçenek başka site üzerinden yukluyordu ne güzelDo
Dosya ekleye tıkladıktan sonra zaten fotoğraf yükleyebiliyorsunuz
O zaman sizde img yükle sitesine yükleyin fotoğrafı. Linkini de buraya atın.Belli boyutu yüklemiyor diğer seçenek başka site üzerinden yukluyordu ne güzel
Kuş dişi.
Yapma yav erkek lutino diye sevindiydimKuş dişi.
Cere etrafı beyaz. Dişi maalesefYapma yav erkek lutino diye sevindiydim
Cere etrafı beyaz. Dişi maalesef
Cere etrafı beyaz. Dişi maalesef
Kızışmış bir dişi
Bence dişi.Merhabalar,
Kuşumuz 1,5-2 Aylık üreticisinden alırken ceresi erkek gibiydi ancak şuan değişim var gibi.
Karakteri de çok uysal değil dişiyi andırıyor davranışları ama emin olamıyorum.
Sizin fikriniz nedir? Sizce dişi mi erkek mi?
Kuşun ceresi net görünecek şekilde tekrar çekiniz.Merhabalar,
Kuşumuz 1,5-2 Aylık üreticisinden alırken ceresi erkek gibiydi ancak şuan değişim var gibi.
Karakteri de çok uysal değil dişiyi andırıyor davranışları ama emin olamıyorum.
Sizin fikriniz nedir? Sizce dişi mi erkek mi?
Kuşun ceresi net görünecek şekilde tekrar çekiniz.