TeşekkürlerErkek, 3 yaş ve üzeri olduğu kesin.
Yaş imiz nedir kızımızın. Sanırım dişi
Sanırım 4 aylık var.Yaş imiz nedir kızımızın. Sanırım dişi
Kafes tabanına sadece ak darı koymuşsunuz. Kapalı ambalajda karışık muhabbet kuşu yemi almanızı öneririm.
Ekli dosyayı görüntüle 46441
Selamun aleyküm
Ben yeni çift muhabbet kuşu aldım bana rainbow biri çek biri yerli dedi eski sahibi ve yaşlarının 1.5 olduğunu söyledi dediği doğru mu yoksa cinsi ırkı başka mi yardımcı olur musunuz
Kuşların iksi de spangle. Rainbow ile ilgisi yok.Ekli dosyayı görüntüle 46441
Selamun aleyküm
Ben yeni çift muhabbet kuşu aldım bana rainbow biri çek biri yerli dedi eski sahibi ve yaşlarının 1.5 olduğunu söyledi dediği doğru mu yoksa cinsi ırkı başka mi yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimKuşların iksi de spangle. Rainbow ile ilgisi yok.
ARKADAŞLAR DİŞİ DİYE ALDIK 2 AYLIK DEDİLER CİNSİYET VE 2 AYLIK OLDUĞU DOĞRU MU ???Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Cinsiyeti erkek. Daha yavru ama yaş olarak net bişey söylememiz için net bir fotoğraf koyarmısınız birkaç tane daha.Merhaba cinsiyeti nedir ve kaç aylıktır sizceEkli dosyayı görüntüle 46456
koydumCinsiyeti erkek. Daha yavru ama yaş olarak net bişey söylememiz için net bir fotoğraf koyarmısınız birkaç tane daha.
Merhaba, fotoğraflar görünmüyor. Bir kere daha atarmısın. İmg yükle sitesine fotoğraflarını yükleyin. Linkini buraya bırakınız]
koydum
Merhaba, fotoğraflar görünmüyor. Bir kere daha atarmısın. İmg yükle sitesine fotoğraflarını yükleyin. Linkini buraya bırakınız