yulia
Yeni Üye
daha net çeker misiniz ceresini ve gözünü?Kuşumun cinsiyeti ve tahmini olarak kaç aylık olduğunu öğrenebilir miyim? Erkek diye aldım ama şüpheye düştüm
daha net çeker misiniz ceresini ve gözünü?Kuşumun cinsiyeti ve tahmini olarak kaç aylık olduğunu öğrenebilir miyim? Erkek diye aldım ama şüpheye düştüm
daha net çeker misiniz ceresini ve gözünü?
Erkek bence
erkek. gözlerinin dışındaki halka griyse 1 yaş-7 ay arası diyebilirim ama fotoğrafta beyaz ve net görünüyor 1 yaşından büyük olabilir tahminen
Ben 2 aylık diye almıştım. Kandırıldım yanierkek. gözlerinin dışındaki halka griyse 1 yaş-7 ay arası diyebilirim ama fotoğrafta beyaz ve net görünüyor 1 yaşından büyük olabilir tahminen
Kuşunuz 3-4 aylık civarında dişi. Maşallah.Herkese merhabalar,
Aldığımız muhabbet kuşunun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Fotoğrafları elimden geldiğince net çekmeye çalıştım ancak kuşumuz henüz daha dün gece eve geldiği için korkutmamak adına fazla zorlamak istemedim.
Kuşunuz en az 1 yaşında yetişkin ve kızışmış erkek.Ben 2 aylık diye almıştım. Kandırıldım yani
Hatice Hanım merhabalar,Kuşunuz 3-4 aylık civarında dişi. Maşallah.
kesinlikle dişi.Hatice Hanım merhabalar,
Cevabınız için teşekkür ederim. Amacım bilginizi sorgulamak değil lütfen yanlış anlamayın. Bir tanıdığımız aracılığıyla kuşu aldığımız için kendisi bize erkek olduğunu söylemişti. Kuşun cinsiyetinin dişi olduğundan yüzde yüz emin misiniz?
Tekrardan teşekkürler,
İyi günler.
Merhaba,Hatice Hanım merhabalar,
Cevabınız için teşekkür ederim. Amacım bilginizi sorgulamak değil lütfen yanlış anlamayın. Bir tanıdığımız aracılığıyla kuşu aldığımız için kendisi bize erkek olduğunu söylemişti. Kuşun cinsiyetinin dişi olduğundan yüzde yüz emin misiniz?
Tekrardan teşekkürler,
İyi günler.
Dişi ve daha yetişkin değil.Cinsiyeti ve yaşı hakkında ne düşünüyorsunuz?
[url=https://hizliresim.com/l9jxfl5][/URL]
Kesinlikle dişi.Herkese merhabalar,
Aldığımız muhabbet kuşunun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Fotoğrafları elimden geldiğince net çekmeye çalıştım ancak kuşumuz henüz daha dün gece eve geldiği için korkutmamak adına fazla zorlamak istemedim.
En az 1 yaşında oluşu eğitmeme engel mi peki?Kuşunuz en az 1 yaşında yetişkin ve kızışmış erkek.
Değil ama yavru kuşlara göre eğitimi daha fazla zaman alır.En az 1 yaşında oluşu eğitmeme engel mi peki?
Kuşun karakterine bağlı.En az 1 yaşında oluşu eğitmeme engel mi peki?