İkisininde cinsiyetini öğrenebilir miyim?Merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar. Kuşumun yaşı ve cinsiyeti hakkında tahmininizi alabilir miyim?
İkisininde cinsiyetini öğrenebilir miyim?Merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar. Kuşumun yaşı ve cinsiyeti hakkında tahmininizi alabilir miyim?
Genç bir dişi kuş.Merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar. Kuşumun yaşı ve cinsiyeti hakkında tahmininizi alabilir miyim?
Yavruluktan çıkmış genç bir erkek kuş
Fotoğraflar bulanık.Efektsiz yalın ve net hd fotoğrafları görelim.Merhaba hayırlı akşamlar 6 adet kuşlarımızın cinsiyetleri nedir dişi mi erkek mi acaba ?
1-
2-
3-
4-
5-
6-
Evet eminim dişi ikiside (ˊ˘ˋ*)Merhabalar emin olmadığımız bilgiler vermeyelim lütfen
Cere üstündeki durum kuşunun tüy döneminde olduğundan kaynaklı B vitamini takviyesi yapabilirsiniz.
Hava akımı yoksa herhangi bir önleme gerek yok
@salepinannesi ek olarak dehidrasyon fazla sıvı kaybıdır bu minikle hiç bir alakası olmayan terimlerden
@sduskun eğer halsizlik, nefes alırken ses çıkarma ve kuyruk sekme durumu varsa yeni konu açıp belirtilerin videosunu, fotoğrafını ekleyebilirsiniz, sağlıklı günler dilerim
dişi maşallah
İlk 2 si dişi 3. Erkek gibi görünüyor ama daha çok küçük kesin diyemem şahsen maşallah çok tatlılarrArkadaşlar anneden ayrılan yavru kuslarimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum, bu işi bilen birilerinden yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Merhaba hayırlı akşamlar 6 adet kuşlarımızın cinsiyetleri nedir dişi mi erkek mi acaba ?
1-
2-
3-
4-
5-
6-
Çok belli değiller gibi geldi pembelik erkek olduğuna işaret burun deliği çevresi beyazlığıda dişi olduğuna, daha çok küçükler bunun içinKuşların cinsiyeti konusunda yardımcı olacak kimse yokmu ?
Kızgınlığa giren yetişkin dişi kuş
Kızımız demiz zaten. Erken kızgınlığa girdiği için yaşını soruyor.Kızgınlığa giren yetişkin dişi kuş
Yetişkin dedim ben de zaten. Yaş tahmini yapmak zordur,bilezik varsa bilinebilir ancak.Kızımız demiz zaten. Erken kızgınlığa girdiği için yaşını soruyor.
peki hocam fazla yorum yapmak istemiyorum :dYetişkin dedim ben de zaten. Yaş tahmini yapmak zordur,bilezik varsa bilinebilir ancak.
Dişi kuşlarda kızgınlık döneminde cere kahverengileşir kızgınlık dönemi bitince eski tona yani açık renge geri döner ve bu hep böyle devam eder dolayısı ile yaşını bilemeyiz. Satın aldığım dişi kuş çok minyon tipliydi ben küçük sanıyordum,bir üreticiye sordum kendisi kuşlar alanında yıllarını vermiş kuşumun yaşı hakkında bir tahmin yaptı ve büyük yanıldı mesela çünkü kuşumun bileziğinde doğum tarihi yazıyordu kaç yaşında olduğunu o şekilde öğrendim ben de. O yüzden yaş tahmini yanıltabilir. Genç gibi görünen bir kuş 6-7 yaşında bile olabilir.