Evet dişi maşallahMerhabalar, 7 aylık. dişi olduğunu düşünüyorum ancak emin olamadım. Cinsiyetini öğrenebilir miyim ?
Evet dişi maşallah
Birincisi yani mavili kuş net olarak dişi.Merhabalar cinsiyetleri hakkında bilgi alabilir miyim
Ekli dosyayı görüntüle 64886Ekli dosyayı görüntüle 64887
Yorumun ve bilgi için çok teşekkür ederim Allah razı olsunnBirincisi yani mavili kuş net olarak dişi.
Sarı olan erkek. Maşallah
Kanatlı hayvanlar konusunda uzman bir veteriner kliniğine başvurmanız durumunda gerekli görülür ise cerede kabuk soyma işlemi yapacaklardır bu sayede asıl cere ortaya çıkacak ve cinsiyeti net olarak belli olacaktır. Bu şekilde sadece tahmin yürütülebilir.Cinsiyeti nedir yardım edebilecek var mı ?
Kuşunuz dişi. Kızgınlığa girdiğinde ceresi kahverengileşir. Kuşu aldığınız adam üzgünğm ama sizi kandırmış.Cinsiyeti nedir yardım edebilecek var mı ?
3 aylıkken ki fotoğrafı burdan cinsiyetini söyleyebilir misnizKanatlı hayvanlar konusunda uzman bir veteriner kliniğine başvurmanız durumunda gerekli görülür ise cerede kabuk soyma işlemi yapacaklardır bu sayede asıl cere ortaya çıkacak ve cinsiyeti net olarak belli olacaktır. Bu şekilde sadece tahmin yürütülebilir.
Dişi gibi görünüyor3 aylıkken ki fotoğrafı burdan cinsiyetini söyleyebilir misniz
Mavi olan erkek mi dişi mi bide yaşı ne kadar olabilir kamerada ceredeki mavi renk acık duruyor birazMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
İkiside dişiMavi olan erkek mi dişi mi bide yaşı ne kadar olabilir kamerada ceredeki mavi renk acık duruyor biraz
Dişi olan sarimsibeyaz yuvadan çıkmıyor onunda çete rengi burun delikleri olan taraf lekeli beyaz alt tarafı açık mavi yuvadan kafese talaş atıyor
Petshop değiştirir mi 1.30 ay oldu alaliİkiside dişi
Size erkek diye sattıysa hakkınızı arayın. DeğişebilirPetshop değiştirir mi 1.30 ay oldu alali
Size erkek diye sattıysa hakkınızı arayın. Değişebilir
Tam bilemicem. Ama ikisi de güzel kuşlar maşallah.Hangi dişi daha büyük ikisinden birini vericem
Sarımsı beyaz olan günün %60 yuvalikta geçiriyor o dursun muTam bilemicem. Ama ikisi de güzel kuşlar maşallah.
Siz bilirsiniz yuvalıktaysa dsha hazır gibi ama yeni alacağınız erkekle anlaşır mı bilememSarımsı beyaz olan günün %60 yuvalikta geçiriyor o dursun mu