kussever3461
Paylaşımcı Üye
RicaederimÇok teşekkürler
Maşallah net dışı ve kizginliga girmiş
RicaederimÇok teşekkürler
Maalesef yalan söylemişler. Çok net bir şekilde dişi kuş. Yaşını almış 1 yaş üstü olduğu kesinAldigimda yaşini sormamistik ama cinsiyetine erkek demislerdi hala emin degilim cinsiyetinden. Yaşi ve cinsiyeti sizce ne ?
Kızgın dişi yaşıda 1 yaş civari yanlış söylemişlerAldigimda yaşini sormamistik ama cinsiyetine erkek demislerdi hala emin degilim cinsiyetinden. Yaşi ve cinsiyeti sizce ne ?
Teşekkür ederim. Ben de emin olmak istemiştimRicaederim
Ben yükledi sandım dosyaları büyük olduğu için yüklememiş.Yaşlar ve cinsiyetler nedir? Bir de yeşil olan bu aralar özellikle çok hareketsiz, korkmaya başladım.
RicaederimTeşekkür ederim. Ben de emin olmak istemiştim
Mavi erkek yeşil dışı 1 yaş üzeriler ikiside ama yeşil bana hasta gibi geldi duruşu kabarikligi diski fotosu atarsan net bişi diyebiliriz ve kuşun uzaktan tunekte fotosunu ishali varmı diski yapışıyor mu poposunaBen yükledi sandım dosyaları büyük olduğu için yüklememiş.
Hasta gibiydi fotodada zaten geçmiş olsunYeşilli olan öldü.
Yeşil olan dişi değilmiş zaten erkek imiş veteriner söyledi, ben evde değilim çok uzakta öğrendim. İnsan kötü oluyor
Dişi kuşMerhaba kusumuz erkek mi disi mi bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Net dışı maşallahMerhaba kusumuz erkek mi disi mi bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim