Talha berk
Yeni Üye
İlk fotoğraf 3 gün önceki 2. İse şimdiİlk fotoğraf ta dişi diyorum ama ikincisi daha mor çıkmış erkek gibi ama dişiye yatkın
İlk fotoğraf 3 gün önceki 2. İse şimdiİlk fotoğraf ta dişi diyorum ama ikincisi daha mor çıkmış erkek gibi ama dişiye yatkın
Merhaba , yaş ve cinsiyet tahminleriniz nedir?
Çok teşekkür ederimMaşallah mavi olan dişi yavru henüz 2:aylık civarı maksimum. Diğeri yeşil olan da erkek. O da yavru
Mavi olan dişi beyaz gibi olan erkek maşallahMerhaba forumda yeniyim ekte iki kuşumun fotoğraflarını ekliyorum. Daha önce defalarca resimli konuyu okudum fakat cinsiyet ayırt etmekte zorlanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba 8 ay önce tanıdığım birisi bana kuş verdi erkek olduğunu tahmin ediyorum ama emin olamadım sormak istedim. Ayrıca ırkı nedir acaba lutino olduğunu düşündüm fakat kafasının üstünde, ensesinde ve sırtında yeşil kısımları var. Ayrıca 8 ay geçmiş olmasına rağmen gözlerinin kenarlarında gri /beyaz göremedim çok koyu olduğu için mi göremiyorum yoksa Bi hastalığı olabilir mi?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Maşallah kuşunuz erkek. Göz kenarlarındaki gri halka bazen genetik yapısıyla alakalı olusmayabilir. Sizinde genlerle alakalı. Ama ırkı hakkında ustalara bırakıyorum.Merhaba 8 ay önce tanıdığım birisi bana kuş verdi erkek olduğunu tahmin ediyorum ama emin olamadım sormak istedim. Ayrıca ırkı nedir acaba lutino olduğunu düşündüm fakat kafasının üstünde, ensesinde ve sırtında yeşil kısımları var. Ayrıca 8 ay geçmiş olmasına rağmen gözlerinin kenarlarında gri /beyaz göremedim çok koyu olduğu için mi göremiyorum yoksa Bi hastalığı olabilir mi?
8-9 aylık bir erkek maşallahMerhabalar yeni bir muhabbet kuşu aldım rica etsem yaşını ve cinsiyetini söyler misiniz?
Teşekkür ederim8-9 aylık bir erkek maşallah
Maşallah ikisi de dişihttps://resimyukle.io/g/PxnC6TCchl merhaba bakarsaniz sevinirim mavi olanin rengi degişti