Cere rengi direkt fotoğrafta göründüğü gibiyse evet eminimErkek olarak söylediğinizde emin misiniz? Arkadaşıma vereceğim de
Cere rengi direkt fotoğrafta göründüğü gibiyse evet eminimErkek olarak söylediğinizde emin misiniz? Arkadaşıma vereceğim de
Size güveniyorumCere rengi direkt fotoğrafta göründüğü gibiyse evet eminim
Allah utandırmasınSize güveniyorum
AminAllah utandırmasın
İki kuşta erkek maşallahCinsiyet sanırım dişi değil mi?
Merve Hanım farklı söylemişti kafam karıştıİki kuşta erkek maşallah
Merve hocam dişi dememiş ki beyazlık yoğunsa dişi demiş, fotoğrafta gördüğüm kadarıyla herhangi bir beyazlık yok tek renk pembe ceresi, o yüzden erkekMerve Hanım farklı söylemişti kafam karıştı
İlk posttaki kuşun cere rengi beyazlıyor foto atacağım şimdiMerve hocam dişi dememiş ki beyazlık yoğunsa dişi demiş, fotoğrafta gördüğüm kadarıyla herhangi bir beyazlık yok tek renk pembe ceresi, o yüzden erkek
Tabiki bekliyorumİlk posttaki kuşun cere rengi beyazlıyor foto atacağım şimdi
1 ve 2 numara olarak en yakından çekmeye çalıştım dediğiniz gibi sanırım ikiside erkek 2 numaranın cere mavi gibi. 1 numara kesin erkek o zaman.Tabiki bekliyorum
1 ve 2 numara olarak en yakından çekmeye çalıştım dediğiniz gibi sanırım ikiside erkek 2 numaranın cere mavi gibi. 1 numara kesin erkek o zaman.
1 numara olananın ceresi şuan pembeEvet ben ikisinide erkek olarak gördüm, 1.ye ışık yansımış fakat dün gördüğüm fotoğrafta beyazlık yoktu doğru mudur
İki kuşta erkek maşallah, burun delikleri etrafında herhangi bir beyazlık görmedim1 numara olananın ceresi şuan pembe
Pembe olan kesin erkek değil mi Arkadaşıma vereceğim deİki kuşta erkek maşallah, burun delikleri etrafında herhangi bir beyazlık görmedim
Evet verebilirsiniz erkek ikisidePembe olan kesin erkek değil mi Arkadaşıma vereceğim de
teşekkür ederimEvet verebilirsiniz erkek ikiside
Rica ederim sağlıklı günlerteşekkür ederim
Merve Hanım farklı söylemişti kafam karıştı
Ben bir kuşunuza kesinlikle erkek dedim. Diğerine arada kaldım beyaz yoğunsa dişidir dedim. Erkek olandan emin misiniz diyince evet eminim dedim Ama hallolmuş zaten. kuşlarınız maşallah çok tatlılar güzel sağlıklı ömürleri olsun inşallahBu kuş net erkek maşallah.
Ama bu kuşun ceresinde arada kaldım beyaz görünen kısımları yoğunsa dişidir. Biraz daha zaman geçince daha net oturur, maşallah.
Net erkek bu kuş.Cinsiyet sanırım dişi değil mi?
Erkek olarak söylediğinizde emin misiniz? Arkadaşıma vereceğim de
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.