Omerft
Meraklı Üye
Yeşil sarı 4,5 aydır bizde.
Ceresi açık kahverengi dişi. Tahmini kaç aylık?
Ceresi açık kahverengi dişi. Tahmini kaç aylık?
Mavi göbüşlü olan dişi kızışmış yani en az 7 aylık dier kuş belli değil daha yakın ve net çekin.Merhabalar cinsiyet ve yaş tahminlerinizi alabilir miyim acaba?
Resim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
resimyukle.ioResim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
resimyukle.ioResim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
resimyukle.io
1i erkek diğeri 4 aylıktan küçük kahverengileşmeden seser yok, neyden bahsediyorsunuz ?Ceresi açık kahverengi dişi. Tahmini kaç aylık?
Maviş 1 senedir diğeri 1.5 yıldır benimle.İkisi yaklaşık 11 aydır aynı kafeste.çifleşmediler o yüzden attım fotoğrafları.Eklediğim diğer fotoğraflardan belli olmuyor mu acaba ?Mavi göbüşlü olan dişi kızışmış yani en az 7 aylık dier kuş belli değil daha yakın ve net çekin.
4.5 aydır bizde zaten, size yalan borcum mu var?1i erkek diğeri 4 aylıktan küçük kahverengileşmeden seser yok, neyden bahsediyorsunuz ?
1i erkek diğeri 4 aylıktan küçük kahverengileşmeden seser yok, neyden bahsediyorsunuz ?
4.5 aydır bizde dememe rağmen ısrarla 4 aylıktan küçük diyorsunuz. Üstüne üstlük ceresi baya açık tonlarda kahverengimsi. Dişi olduğu kesin. Diğerinin de erkek olduğunu ve 6 aydan daha büyük olduğunu biliyorum zaten. Tahmini kaç aylık diye attım.1i erkek diğeri 4 aylıktan küçük kahverengileşmeden seser yok, neyden bahsediyorsunuz ?
Daha bilgili biri yanıtlayabilir mi?4.5 aydır bizde dememe rağmen ısrarla 4 aylıktan küçük diyorsunuz. Üstüne üstlük ceresi baya açık tonlarda kahverengimsi. Dişi olduğu kesin. Diğerinin de erkek olduğunu ve 6 aydan daha büyük olduğunu biliyorum zaten. Tahmini kaç aylık diye attım.
Diğer kuşta erkek ama yaş sormamışmıydınız?Maviş 1 senedir diğeri 1.5 yıldır benimle.İkisi yaklaşık 11 aydır aynı kafeste.çifleşmediler o yüzden attım fotoğrafları.Eklediğim diğer fotoğraflardan belli olmuyor mu acaba ?
Kardeşim 4 aylık civarı zaten kuş küçükmü küçük ve kahverengilikten eser yok afedersinizde kafanızmı güzel ?4.5 aydır bizde zaten, size yalan borcum mu var?
Ne zaman ısrar ettim ? bir kere dedim 2 saattir alıntılayıp saçma cevaplar veriyorsun.4.5 aydır bizde dememe rağmen ısrarla 4 aylıktan küçük diyorsunuz. Üstüne üstlük ceresi baya açık tonlarda kahverengimsi. Dişi olduğu kesin. Diğerinin de erkek olduğunu ve 6 aydan daha büyük olduğunu biliyorum zaten. Tahmini kaç aylık diye attım.
Kesin olarak erkek mi beyaz olanDiğer kuşta erkek ama yaş sormamışmıydınız?
Bundan önce bir kere daha dediniz. Heralde fotoğraftan seçemediniz diye birdaha attım.Ne zaman ısrar ettim ? bir kere dedim 2 saattir alıntılayıp saçma cevaplar veriyorsun.
Üslubunuza dikkat edin. Lütfen cevap da vermeyin muhatap da olmayalım. İyi forumlar.Kardeşim 4 aylık civarı zaten kuş küçükmü küçük ve kahverengilikten eser yok afedersinizde kafanızmı güzel ?
DişiCinsiyetini öğrenebilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 58921