Crow Stars
Paylaşımcı Üye
ikisi dişi yanlışsam affolaHayırlı günler. Cinsiyetlerini öğrenme konusunda yardımcı olabilirmisiniz
Ekli dosyayı görüntüle 55936
ikisi dişi yanlışsam affolaHayırlı günler. Cinsiyetlerini öğrenme konusunda yardımcı olabilirmisiniz
bu kuş kızışmaya başlamış ekte gösterdimHayırlı günler. Cinsiyetlerini öğrenme konusunda yardımcı olabilirmisiniz
Erkek kuş mu almam lazım. Kuş konusunda acemiyimbu kuş kızışmaya başlamış ekte gösterdim
evet ikisinede alabilirsiniz ama tabii siz istersenizErkek kuş mu almam lazım. Kuş konusunda acemiyim
İkiside dişi hatta sağdaki kızışmaya başlamış.Hayırlı günler. Cinsiyetlerini öğrenme konusunda yardımcı olabilirmisiniz
Teşekkürlerİkiside dişi hatta sağdaki kızışmaya başlamış.
Cinsinden emin değilim ama kuşunuz erkek bir kuş.Merhaba arkadaşlar 3 gün önce petshoptan 1 adet beyaz muhabbet kuşu aldım aldığım kişi 25-30 günlük daha yeni yuvadan ayrıldı dedi ve uçamıyor daha dedi. Gerçekten 2 gündür uçamıyordu ancak bu gün saldığımda uçabildi hızlı bir şekilde hatta geldi benim omzuma kondu. Size sormak istediğim şey şu: kuşum kaptanın cinsi nedir ve dişi mi erkek mi acaba bu arada kullandığım yemler: vitakraft menu ve Beaks premium kabuksuz muhabbet kuşu yemi. Ekli dosyayı görüntüle 55959
Erkek kuş. Kabuklu vermeye başlayın kuş büyümüş artık kabuklu yemeyi öğrensin, ve evet cidden küçük 1 aylıktanMerhaba arkadaşlar 3 gün önce petshoptan 1 adet beyaz muhabbet kuşu aldım aldığım kişi 25-30 günlük daha yeni yuvadan ayrıldı dedi ve uçamıyor daha dedi. Gerçekten 2 gündür uçamıyordu ancak bu gün saldığımda uçabildi hızlı bir şekilde hatta geldi benim omzuma kondu. Size sormak istediğim şey şu: kuşum kaptanın cinsi nedir ve dişi mi erkek mi acaba bu arada kullandığım yemler: vitakraft menu ve Beaks premium kabuksuz muhabbet kuşu yemi. Ekli dosyayı görüntüle 55959
Kabuklu yem yemezse bir de dal darı deneyin, onu daha rahat kırıyorlar.Erkek kuş. Kabuklu vermeye başlayın kuş büyümüş artık kabuklu yemeyi öğrensin, ve evet cidden küçük 1 aylıktan
Kabuklu yem de yiyor kabuksuz da yiyor ama kabuksuzu daha çok seviyor kolayına geliyor herhalde teşekkür ederimErkek kuş. Kabuklu vermeye başlayın kuş büyümüş artık kabuklu yemeyi öğrensin, ve evet cidden küçük 1 aylıktan
Kabuklu yem de veriyorum kabuksuz da veriyorum ama kabuksuzu daha çok seviyor kabukluyu da kırabılıyor teşekkür ediyorumKabuklu yem yemezse bir de dal darı deneyin, onu daha rahat kırıyorlar.
Erkek.Ekli dosyayı görüntüle 55971Ekli dosyayı görüntüle 55972bu kuş erkekmi dişimi
ErkekEkli dosyayı görüntüle 55971Ekli dosyayı görüntüle 55972bu kuş erkekmi dişimi
erkek kuş.1 kuş daha aldım bunun cinsiyeti ırkı hakkında bilgi verebilirmisiniz
Ekli dosyayı görüntüle 55976Ekli dosyayı görüntüle 55977
Irk ve yaş tahmini alabilirmiyimerkek kuş.
Yaş için gözünü atın ırk için @Nurullah İnci bakar İnşallah.Irk ve yaş tahmini alabilirmiyim